Niye kızıyım ki Sırf o ßna yakışmadı die kızmam
Siz kendinize yakıştırın o atı kuzuyu vs. ßn kendime yakıştırmadım
Siz kendinize yakıştırın o atı kuzuyu vs. ßn kendime yakıştırmadım
aşk şehidi & QETEhS
|
10-23-2007, Saat: 10:30 PM <
Niye kızıyım ki Sırf o ßna yakışmadı die kızmam
Siz kendinize yakıştırın o atı kuzuyu vs. ßn kendime yakıştırmadım blue_belial Adlı Kullanıcıdan Alıntı: adeeeemmın o elınde tuttugu sey ney Elimde tuttuğum mikrofon abi ... Sopadan japonların yeni teknolojisi ... blue_belial Adlı Kullanıcıdan Alıntı:terbiyesiz çarkına sey eder ha Hiç duyarmıyım ... Abi ben dicem şimdi senin no silinmiş sen beni vuracan. Sonra sen buraya gelince bana haber vermicen bu sefer ben seni vuracam... pm le atıyom benim numarayı sana... Haber ver muhakkak gelmeden ... Rüya Güzeli Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Niye kızıyım ki Sırf o ßna yakışmadı die kızmam Tmm tmm kızmadın anladık ... Nasıl ama benim aşkım... Alıntı:Süperdi ya gülmekten koptum bende devamını bekliyoruz... Gelicek devamı ... Bu bir anda oldu, aklımız esti çektik .. (คşк şєђเ๔เ) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:at benım Sen benim aşkıma nasıl kuzu dersin... Sıfır onun ismi... Atilla abide sonunda Bjk li birini buldu
10-24-2007, Saat: 07:41 PM <
Antisos Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Süperdi ya gülmekten koptum bende devamını bekliyoruz...dvm mı yakında :yikildim::yikildim:
blue_belial
10-24-2007, Saat: 10:04 PM <
Alıntı:ayıp ettin abi herşeyin benden senden kıymetlımı : eywallah aga Alıntı:Hiç duyarmıyım ... Abi ben dicem şimdi senin no silinmiş sen beni vuracan. Sonra sen buraya gelince bana haber vermicen bu sefer ben seni vuracam... pm le atıyom benim numarayı sana... Haber ver muhakkak gelmeden ... tamam ademım, at sen no yu tekrardan pm le bana. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
aşk şehidi & QETEhS | ask_sehidi | 2 | 459 |
10-24-2007, Saat: 04:50 AM Son Yorum: CReATuRE |
|
aşk şehidi | İLAYDA | 0 | 463 |
05-03-2007, Saat: 02:31 PM Son Yorum: İLAYDA |