*Atilla* valla sırf senin için giriş yaptım :p hoş gelmişşen KopKOpKop
߀n Ç!k@R ßy
Not: PcKopaT Gir ßaK dedi ßaktım Kopkop
߀n Ç!k@R ßy
Not: PcKopaT Gir ßaK dedi ßaktım Kopkop
oyyyyyyyyyoooyyyyyyyyyy......:D
|
*Atilla* valla sırf senin için giriş yaptım :p hoş gelmişşen KopKOpKop
߀n Ç!k@R ßy Not: PcKopaT Gir ßaK dedi ßaktım Kopkop Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hoşgeldiniz abi diyebilirmiyim bende tşk ler esracımm hoşbulduk hoşgördük siz sevdiklerim tarafından unutulmamak çok güzel bi duygu saolun varolun hadi hepberaberr sabaha kadarrrr.......:tey::tey::tey: mhanyaxx Adlı Kullanıcıdan Alıntı: *Atilla* valla sırf senin için giriş yaptım :p hoş gelmişşen KopKOpKop eyvallah yasincimmmm saolasın kardeşim hadi hepberaber bizim modları sabaha kadarrrrr oyyyyyyyyoyyyyyyy.... PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ahhaha t$kLer mhanyaxx geldimm biricigimmmm malesef buda uzun oldu eee nedemişler kıskardeşin varsa derdin vAR helede içi doluysaaadimii ama......... PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aßiCim Cok €nerJik gördüm Seni:d haırdır abisi ya özlemişim formu ondan herhalde bide bizim modlara nispet olsunnnn janımjımm hepsinii annadın seni onu......
Annadım Annadım ahahha
ßu arada Forum da Seni özLedi:tolga: Âh be.
PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Annadım Annadım ahahha evet görüyorum pckom allah sizi başımdan eksik etmesin eksikliginizide göztermesinnn janımjım özellikle inadına sennnnn..... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|