YARGI? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:?BO BURADA B?LE TECAV?Z EDECEK YOK MU DER G?B?S?N NEREN NAMUSLU SEN?N
???... bikere annem g?ster ama elletme dedi bana. aip oluo ama abi dios kanka dios senin dediklerine bak mcx y?lmaz
dunya tersine donuyormus yeni duydum
|
YARGI? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:?BO BURADA B?LE TECAV?Z EDECEK YOK MU DER G?B?S?N NEREN NAMUSLU SEN?N ???... bikere annem g?ster ama elletme dedi bana. aip oluo ama abi dios kanka dios senin dediklerine bak mcx y?lmaz w00w Adlı Kullanıcıdan Alıntı:[b]bende ayn? ?eyi demi?tim zaten [/b] hayde canommm bende seni s?ledim zatennn yak?nda seni istemeye celcezzz : w00w Adlı Kullanıcıdan Alıntı:???... bikere annem g?ster ama elletme dedi bana. aip oluo ama abi dios kanka dios senin dediklerine bak mcx y?lmaz zuhahhahahaha annenin s?z?n? dinledi?in yalan?n? s?yleme ibo karde?im dios yalan yak??m?yo mucx karde?ime p?r!k!z! Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hayde canommm kime isticeniz beni ? sana m? ? ehuehausd w00w Adlı Kullanıcıdan Alıntı: kime isticeniz beni ? sana m? ? ehuehausd heheh evet mi desem hay?r m? =) p?r!k!z! Adlı Kullanıcıdan Alıntı:heheh evet mi desem hay?r m? =) bilmiom art?k. ama gelcek olursan?z gelirken alman ?ikolatas? getirin. ?i?ek istemem yenmior o w00w Adlı Kullanıcıdan Alıntı: bilmiom art?k. ama gelcek olursan?z gelirken alman ?ikolatas? getirin. ?i?ek istemem yenmior o hehehhh olur nede olsa alman?m demi ben :p ???EK YER?NE DE ba?ka bi?i getiiiriim p?r!k!z! Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hehehhh olur nede olsa alman?m demi ben :p ???EK YER?NE DE ba?ka bi?i getiiiriim ne getircen bidenem ? s?rp?zlere bay?l?r?m w00w Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ne getircen bidenem ? s?rp?zlere bay?l?r?m ad? ?st?nde s?pr?zz s?rp?z deil hemide |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
dünya kayıtlarına geçmiş en ilginç ölüm | soyle | 7 | 1,109 |
04-14-2022, Saat: 05:49 PM Son Yorum: wildfang |
|
Dünya Nüfusunun Enteresan Dağılımı | soyle | 3 | 552 |
04-05-2022, Saat: 02:20 AM Son Yorum: wildfang |
|
Dünya 'nın En Derin Delikleri | Hasretiim | 3 | 1,098 |
06-14-2011, Saat: 12:56 PM Son Yorum: YasSmin |
|
Yeni Zelandalı bir kadın, yakaladığını iddia ettiği iki hayaleti satışa çıkardı. | acemhe | 0 | 496 |
06-08-2010, Saat: 10:11 PM Son Yorum: acemhe |
|
Dünya’ya yeni gelen bebek doğar doğmaz konuşmaya başladı | CaNaT | 15 | 1,256 |
11-25-2009, Saat: 12:05 PM Son Yorum: # Pè®iM§ii # |