harika ya sağol abi diye bilirim heralde
yüreğine sağlık paylaşım için tşkler
yüreğine sağlık paylaşım için tşkler
HerBişeyimsin..
|
harika ya sağol abi diye bilirim heralde
yüreğine sağlık paylaşım için tşkler K€$K!NßI¢@K Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ne kadar sirin bir siir.. Rica ederim..Beğenmene Sevindim O kadar İçten yorum yazmışsın ki ne Diyeceğimi Şaşırdım gerçekten.. Dileklerin İçinde Teşekkür Ederim.. _BaRbİe_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Çok samimi bi şiir olmuş emeğine sağlık Teşekkür Ederim.. BeğenMene SevinDim.. HIÇKIRIK Adlı Kullanıcıdan Alıntı:harika ya sağol abi diye bilirim heralde Diyebilirsin Tabi Rica Ederim.. Beğenmene Sevindim HıçKırık Bende İsmini Bilmediğim İçin sana Hıçkırık diyorum bak HIÇKIRIK Adlı Kullanıcıdan Alıntı:herkez deniz diyo abi sende diyebilirsin O zaman baştan alalım Beğenmene Sevindim Deniz
12-13-2007, Saat: 10:10 PM <
AşkıN kesin emri var, Aşkımın kesin emri var Kalbimin kesin emri var
Şimdi mutluluk sırası bende,Seninlee Aşk seninle anlam kazandı.. Seninle değerlendi..! Sensiz olan her şeyde bir bir mutluluk eksik [SIZE=6]HerbişeyimSİnnN[/SIZE] yüreğine sağlık Hasan ayrıca parça da çok güzel olmuş bu şiirin yanında BİR_YAÄžMURDA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:AşkıN kesin emri var, Aşkımın kesin emri var Kalbimin kesin emri var Teşekkür ederim.. Beğenmene sevindim.. €€€ Herşey Herbişeyim olduğunu için ona yakışır vaziyette yaptım.. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|