izledim...şarkı çok güzel zaten diyecek bir söz yok...yazınızla farklı bir güzellik katmış... teşekkürler...
Duygusuz Asabiyim ...
|
çok güzel olmuş firari fırtına. bu güzel satırları bizimle paylaştığın için teşekkür ederim. ben daha yeni üyeyim. 5 gündür takip ediyorum misafir olarak izliyordum siteyi. sonra üye olmaya karar verdim. ve iyikide üye olmuşum. sizlerin o güzel paylaşımlarınızı okumak bana büyük zevk veriyor...
işte bendende bür kaç satır.....
gerçektende harika firari fırtına. bu güzel satırları bizimle paylaştığın için teşekkür ederim emeğine sağlık. ben daha yeni üyeyim. 5 gündür siteyi misafir olarak ziyaret ediyordum. ve bugünde üye olmaya karar verdim. iyikide olmuşum. sitenin bu güzel paylaşımlarını zevkle okuyorum.. tekrar teşekküler...
işte bendende bir kaç satır.... ~~haketmiyorsun~~ nazına cilvene katlandın diye, sanmaki canıma taketmiyorsun. kul hayret ederken böyle sevgiye, sen benim aşkımı haketmiyorsun..... ben geri kafalı, sen ise medeni, işte bu kavganın bütün nedeni. kim sever sevgiye sitem edeni, sen benim aşkımı haketmiyorsun... şu gönül bahçemde gazelsin artık, kiminle istersen gezersin artık, şimdi herhangi bir güzelsin artık, sen benim aşkımı haketmiyorsunn..... ~~~~ tutsak~~al€v~~
03-19-2008, Saat: 05:38 AM <
Bu güzel satırlar için sonsuz teşekkürler ...
İyiki burdasın ... Sevg ... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Duygusuz & Duygusuz ( Youtube ) | Firari Fırtına | 53 | 4,274 |
10-07-2008, Saat: 09:55 AM Son Yorum: Firari Fırtına |
|
Duygusuz'da Fırtına Show ... | Firari Fırtına | 24 | 1,658 |
09-30-2008, Saat: 01:05 AM Son Yorum: Firari Fırtına |
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi