Beni buraya trafik polisi atmış olabilir mi olamaz tabi, bugunu geyik olsun diye soyluyorum, sen aslana benziyor olabilir misin, ama beni yeme kart bir etim var, Çıkış çıkışta
GeyikAZİİİİ:D
|
Kaynatmak, acaba ne kaynatmak, su kaynatmak mı, laf kaynatmak mı, kaynar kazanda kaynanayı kaynatmak mı? Nedir bu kaynatmanın felsefesi abijim.
Caydanlıga cay koymadan su kaynatmak, yada susuz cay yapmak off off nasıl bir tat var onda olmak var ben ne demek
la bu nasil geyik profosor koysan suraya yazdiklarinizi cozemez kardes biraz anlasilir dilden yazin
valla davinci sifresi gibi yazmissiniz
Leanor Da Vinci'den bahsediyor olmalısın ben sahsen Picassoyu daha çok severim ama onları benim Üsye doktoruma değişmiyeceğim kesin, bu arada Asye doktorunuzun adı nedir?
Dışıma baksın, benim içime Abdur Cabbar Canı Sıkılı Camdan Zıplar bakıyor
Camdan zıplamak demişken en yuksek kaç km zıplayabiilirsin?
09-17-2006, Saat: 07:06 PM <
fallah,aklim karisti:p kim kime ne dedi kim kimle konusuyo kim kimle ne konusuyo kim ne kaynatiyo doktor olan kim bu geyik aziii ne oliyiiii geyik yaparsak boynuzumuz cikcak mi duygusuzduk geyik mi olduk bide yiyen olcak mi ki? urkutmeyim bari
Km'nin 1000'de birinin 1.5 metre fazlasının 2 metre eksiğinin 1 metre nin 3 ile carpılması sonucu toplanması ile 1 metre ister ekle ister ekleme çokta umurumda oldugu kadar zıplayabilirim.
Sanırım
09-17-2006, Saat: 07:10 PM <
ziplarken dikkat et km n artip ucuza gidersin bak bide yavas ya,tokusmayalim..
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi