YARGIÇ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bence biz seni forumda donduralımHem herkes için değişiklik olurvalla büyük bi sessizlik olur:yikildim:
donarak ölürsem:D
|
MaNeSiA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ölcem ben:S kartal sefmio beni:'( Ahhhhhh ama sen ölursen bende YARGICI ıntıhar ederım sölım :'( MaNeSiA Adlı Kullanıcıdan Alıntı: heralde yani sen ölme ben öleyim YARGIÇ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bence biz seni forumda donduralımHem herkes için değişiklik olur ben zaten bir gün donarak ölücem hisediyorum niye derseniz beni merkezden alıyolar eve getirceklerine şubeye gitişriyolar arbanın içinde onları beklemekten donuyorum YARGIÇ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Serseri sana görev bu kızların donmalarına engel ol Sana canımız feda abı emrın basım uztune KızlaR GELIN söel yamacıma doru :kucak::kucak::kucak::kucak: D Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ahhhhhh ama sen ölursen bende YARGICI ıntıhar ederım sölım :'(cnm kardeşim benim:$ YARGIÇ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Kızlar donarsa anasayfada ibreti alem için asarım seniben donmucam dondurtcam kendimi torunlarımı görebilmek için |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi