SevDa YürekLi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yüreğinizdeki yerim yeterince hedefi vurmuştur diye geçiriyordum naçizane yüreğimden sözler yeterli olurmu sizin gibi güzel insanları anlatmaya benim sözlerim o kadar güçlü değil, uzatın elinizi yüreğinizdeki kırgınlaklara yürekten bir merhem sunalım birlikte güzel günleri yaşatalım ..
Uzatılan el , bir değere kılınan bir yürek gibidir . O yürekki o değeri ya anlar ya anlamaz . Yürek uzanan elleri elbette geri çevirmez , geriye dönen yürek ufkunda kelimelerin ve cümlelerin güçlü olmasının bir anlamı yokdur . Anlamı olan tek değer ise ona uzatılan eldir . Bir sahiplenme bir dal , bir güven gibi . Dost gibi Allahını sevdiğim dost gibi .......
Biz yaşarız , yaşatırız ama yaşama tiryakisi değiliz . Yaşayanların yaşamdan aldıkları zevk ile mutlu oluruz . Belki yüzümüz gülmez ama yüreğimiz rahattır ...
Güzel dostum , yüreği güzel insan ,
Senli sen olan herşeyi sevdik biz . Bu bir gerçek ve bu gizlenemez . Sevgi ayıp değildir , sevgi gizlenmesi gereken şeyde değildir . Biz sende bu sevgiyi ve o güzel yüreğinle bütünleşen güzelliği gördük .
Biz seni sevdik , sadece seni ......
Gönlümü aldın gönlümün dostane sultanı ..............
İyiki varsın ve iyiki bu yüreklerde atıyorsun .....
Sevg ...