aşk olsn abi yha
![Big Grin Big Grin](https://duygusuz.com/images/smilies/biggrin.png)
KadınLara VeriLmemesi Gereken 30 şey
|
cilghin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bnlar dorulardı ewt ÇıLgın sana bir kırbaç verseLer fena mı oLurdu :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim: Forumda seni kızdıranLarı 1 güzeL cezaLandırırdın :yikildim::yikildim::yikildim: YARGIÇ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:5 ten sonrası farketmez versede alışmıştır artık Ama harbı o kozları verdıgıme pğısman dıgılım gercek yuzlerını gösterttıle rcanıler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ama sen de demsıtın abı bunda sonra hıc bı kadın tın etmez bıze ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
yoo yargız abi bn herkesle gecinebilrm denz lede aram cok ii tmm mı
![]() cilghin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yoo yargız abi bn herkesle gecinebilrm denz lede aram cok ii tmm mı Tamam değil ![]() Beni kandıramazsın:hayir: ![]() ![]() Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ama harbı o kozları verdıgıme pğısman dıgılım gercek yuzlerını gösterttıle rcanıler Blörf yaptın desene ![]() YARGIÇ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Blörf yaptın desene He ondan yaptım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nese arkalarından konusmayak yakısmaz bzıe D ![]() ![]() ![]() ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Her Türk'ün Bilmesi Gereken İngilizce Cümleler =) | bidely | 8 | 822 |
07-11-2009, Saat: 09:39 AM Son Yorum: nazarboncuqu |
|
Birayı kadınlara tercih etmek için 40 neden(Verildiyse affola)... | Resimler&Hayaller | 1 | 539 |
02-16-2008, Saat: 03:11 PM Son Yorum: AfrâsyâB |
|
Erkeklerden kadınlara... | (¯`•._ αѕιÏÑєη | 1 | 455 |
12-25-2007, Saat: 09:46 PM Son Yorum: (¯`•._ αѕιÏÑєη |
|
kaDinlara OfsaYt AnlATmak !:D | by€mo | 1 | 473 |
08-26-2007, Saat: 06:08 AM Son Yorum: CReATuRE |
|
Evlenirken Yapılmaması gereken 10 Şey | tatlı_cadı | 4 | 487 |
03-12-2007, Saat: 07:50 PM Son Yorum: ezoo20 |