Duygusuz App
Duygusuz
Mobil Uygulama
YÜKLE
:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi topluluğuna hoş geldin ziyaretçi! Aramıza katılmak istersen kayıt olabilirsin, oldukça kolay ve zahmetsizdir.

Anket Başlığı: evlisiniz ama ba?kas?na a??k oldunuz ne yapars?n?z?
unutmaya ?al???r evlili?ime devam ederim
80.00%
16 80.00%
e?imden bo?an?r onunla giderim
10.00%
2 10.00%
evlili?imi zedelemeden onunlada olmaya devam ederim..
0%
0 0%
ikisinden de vazge?er ?eker giderim
10.00%
2 10.00%
Katılımcı sayısı: 20 100%
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. [Anket Sonuçlarını Göster]

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
E??n?z M? Sevd???n?z M??
eger evLenmişsem bazı şeyLeri ztn göze aLmısımdr..
ikinci kişiyi unuturum ve tabiki evLiLiğime dvm ederim..!
Ara
Tabiki Evlili?e Devam
Ara
Evlili?ime devam etmem Cunku b? baskas?na as?k olduguma g?re onu e?ime kar?? sayg?dan ?te bi?ey kalmad?g?n ispat?d?r. Ama sevd???mlede gidip E?imin gururu k?rmam BEn ?k?s?ndende vazgecerd?m....!
Ara
bi insan evlendi diye b?t?n hayat?n? onunla ge?irmek zorunda de?il, bir ba?kas?na ilgi duyulabilecek duruma geldiyse evlilik, zaten kopmu?tur ?ocuklar i?in birbirlerinin hayat?na engel olmaya haklar? yok... ben b?rak?rd?m e?imi e?er ba?ka birine a??k olduysam, zaten beni buna o itmi?tir, nie durup duruken ba?kas?na a??k olay?m kiConfusedmiley22:
Ara
BÖyle Bİ Durum Çok KÖtÜ Allah Kİmsenİn BaŞina Vermesİn Ama Evlİlİk Kutsal Bence ...tabİkİ Unutmaya ÇaliŞir EvlİlİĞe Devam Derİm.............
Ara
valla çok güzel yaşmişinnn
Ara
EN İYİ ŞIK İKİSİNİ DE İDARE EDERİM OLCAK AMA O BURDA YOK:yikildim::yikildim::yikildim:
Ara
mahkumiçerisi dikkatini dağıtmış senin böyle bir şık var kardeşim....
Ara
BEN İÇERDEYKEN SEN (BÖYLE Bİ ŞİİR VARDI AMA TERSTEN SEN İÇERDEYKEN BEN DİYE:yikildim::yikildimSmile NEYSE YOK KARDEŞİM İŞTE. EVLİLİĞİMİ ZEDELEMEDEN DİYO. BU İMKANSIZ BENİMKİNDE İSE UMRUNDA DEĞİL. KİM ZEDELENİRSE ZEDELENSİN. :yikildim::yikildim:
Ara
:yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim:
Ara

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi