nasıl bir yorum yapsam acaba
neyse yalnız foto pek evde çekilmiş fotoya benzemio demekki dışarda yakalandınız siz
neyse yalnız foto pek evde çekilmiş fotoya benzemio demekki dışarda yakalandınız siz
vallahi tahmin ettiginiz gibi deilll....:D:D
|
nasıl bir yorum yapsam acaba
neyse yalnız foto pek evde çekilmiş fotoya benzemio demekki dışarda yakalandınız siz Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Allahtan Ercan abı daha fazla sakata gelmedı sadece kız sanılmıs::yikildim::yikildim: yaa bu duygusuz benim nese keyfim oldu her girdimde gülücek birsey buluyom valla süperr Gecelerin Efendisi Sagoll
:yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim: Allahım yaaa....Ati abi dediğin kadar varmış koptum yaa:yikildim::yikildim::yikildim:
HIÇKIRIK Adlı Kullanıcıdan Alıntı::yikildim: ya koptum ya sabah sabah neşem yerine geldi kıs ben seni akşamdan sokmustum havaya ama sen sabah bakmayı yeglemissin denizcim..... Yorgun Yürek Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Okumaya başlarken anladım benim yiğenim olduğunu seni uyanık seni esracım ben saçların daha önce farkındaydım ama bu olaydan sora o saçlar dikkatimi çekti falla... senin yidende yigenmiş yanee haaaa bi bana bide yılmasıma sor kanser etii bizi... Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Allahtan Ercan abı daha fazla sakata gelmedı sadece kız sanılmıs: olum varyaa bi sen düşmedinn agımaa sende gelirsen tam olcakk... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Onadır bu itirafım bilmesede el gibi okuyacak olsada onadır...! | PaPaTYa_PReNSeS | 29 | 2,208 |
04-08-2022, Saat: 08:16 PM Son Yorum: wildfang |
|
Hi?Bir?ey Eskisi Gibi Olmayacak | €BeRimSin | 8 | 551 |
04-01-2022, Saat: 08:26 PM Son Yorum: wildfang |
|
itiraf edin çok sevmiş gibi görünüp sinsice kötü şeyler düşündünüz mü? | _AyLin_ | 29 | 1,958 |
04-22-2008, Saat: 06:18 PM Son Yorum: H A N D E |
|
bulmuş fıstık gibi hatunu:D | MaNeSiA | 67 | 3,341 |
04-12-2008, Saat: 03:57 PM Son Yorum: MaNeSiA |
|
ıtırah edıyorum benı bulent ersoy gıbı bısı sanmıslar:D:D:D | piko | 5 | 621 |
03-02-2008, Saat: 10:17 PM Son Yorum: _BarBie_ |