Mutluyuz yanee
Konuyu açan güzel yürekli insana teşekkürür borç bilirim ...
Sevg ...
Konuyu açan güzel yürekli insana teşekkürür borç bilirim ...
Sevg ...
mutluyum / mutsuzum
|
Firari Fırtına
09-21-2006, Saat: 08:05 PM <
Mutluyuz yanee
Konuyu açan güzel yürekli insana teşekkürür borç bilirim ... Sevg ...
09-21-2006, Saat: 08:14 PM <
mutluyum fırtına gibi yüreği olan bir gönül dostum var yaa
asıl ben teşekkür ederim buraya ugrama inceliğini gösterdiğin için sensizlik_?l?m Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben g?remedim..ara?t?rd?m ama g?remedim.eger varsa sil istersen bunu..okimi?? ?nemi yok can?m kar??t?rm?? olabilirim .. g?zel konu amma
mutluyum çünkü biri beni çok mutlu ediyo
mutluyum çünkü biri bana çok değer verio mutluyum çünkü birini çok seviyorum mutsuzum çünkü onu çok özledim...
mutluyum çünkü sevildiğimi biliorum
mutluyum çünkü değer verio mutluyum çünkü değerime karşılık verio mutluyum çünkü ona aşığım mutluyum çünkü o da mutlu mutluyum çünkü beni çokkkk mutluu edio mutluyum çünkü o hayatımmmda mutsuuzum çünkü bende onu çok özledim yaa ='( nerdesin aşkımmm p?r!k!z! Adlı Kullanıcıdan Alıntı:mutluyum ??nk? sevildi?imi biliorum HEMF?K?R?M ARTI ONUR DUYUYORUM SEVD???MLE
Mutluyum ??nk? sa?l?kl?y?m...
Mutsuzum ??nk? i?sizim...:o Hehee amaan ne mutsuz olacam bee... Er ge? bizde buluruz bir i?... Mutsuz oldu?uma de?mez... Yav zaten bu gams?zl???m yok mu?:p Ne geliyosa bu gams?zl???m y?z?nden geliyor yav... Hep i?imde bir "Kadir" lik var...Yani "Hallederiz"... Ne geni? bir insan?m ben yav...:confused: (Ha mecazi anlamda s?yl?yorum bunu yanl?? anlamay?n yoksa g?be?im oldu?undan de?il...) Hehee mutluyum ??nk? baya bi sa?malad?m... PunisheR Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tamamen karmakar???k ?u anda hayat?m takma kafana karde?im her?ey d?zelir. mcx
Firari Fırtına
09-22-2006, Saat: 12:50 PM <
sensizlik_?l?m Adlı Kullanıcıdan Alıntı:mutluyum f?rt?na gibi y?re?i olan bir g?n?l dostum var yaa Sevginin oldu?u y?re?in oldu?u her yerde olurum ... As?l ben te?ekk?r ederim size ... Sevg ... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
ben mutluyum ya siz | izmitli_peri | 14 | 902 |
05-30-2007, Saat: 10:22 AM Son Yorum: izmitli_peri |