DENİZ sana zaten en çokta şairlik yakışır yani.
sevgilisizler günü:P:P
|
02-12-2008, Saat: 02:42 PM <
HIÇKIRIK Adlı Kullanıcıdan Alıntı:evette o kadarda değil gökçe nil gerçekten yürekten seven erkeklerde var hem erkek severse tam sever aaa emin misin yha ben böle bişeye inanmıyorumm bence tüm erkekler aldatır:pisik:
02-12-2008, Saat: 02:46 PM <
gökce nil ben sana birşey söyleyeyim ben hiç kimseyi sevmemiştim şimdi seviyorum ama asla ve asla aldatmam çünkü birini umutlandırıp kandırmak benim gönül kitabıda yazmıyor.
qökçe nil Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aaa emin misin yha ben böle bişeye inanmıyorumm bence tüm erkekler aldatır:pisik: tabikide eminim bu devirde sadec erkekler değil kızlarda aldatıyo aslında herkez birbirini aldatıyo her kez yani erkeklerdede gerçekten yürekten seven var sadece erkekelr bunu göstermezler sevgisini göstemezler ama her dakika seni seviyorum diyosa onun aşkı kesin yalandır bunu unutma can_askerim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:DENİZ sana zaten en çokta şairlik yakışır yani. şairolamıcam için hayal oluyo bu bende kim şairlik kim
02-12-2008, Saat: 03:40 PM <
HIÇKIRIK Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tabikide eminim bu devirde sadec erkekler değil kızlarda aldatıyo yha biLmiorumm bana hiç bi erkek inandırıcı geLmio kimLe çıkarsam çıkıyımm beni aLdatıcakmış gibi geLio:pisik:hiç bi erkeğe güvenmem hayatımda arki oLurum o ayrı ama ewLenme gibi ciddi şeyLer düşünmem dalgasına sadece canım sıkıLmasın dei:$:$
02-12-2008, Saat: 03:40 PM <
HIÇKIRIK Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tabikide eminim bu devirde sadec erkekler değil kızlarda aldatıyo yha biLmiorumm bana hiç bi erkek inandırıcı geLmio kimLe çıkarsam çıkıyımm beni aLdatıcakmış gibi geLio:pisik:hiç bi erkeğe güvenmem hayatımda arki oLurum o ayrı ama ewLenme gibi ciddi şeyLer düşünmem dalgasına sadece canım sıkıLmayım dei:$:$ qökçe nil Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yha biLmiorumm bana hiç bi erkek inandırıcı geLmio kimLe çıkarsam çıkıyımm beni aLdatıcakmış gibi geLio:pisik:hiç bi erkeğe güvenmem hayatımda arki oLurum o ayrı ama ewLenme gibi ciddi şeyLer düşünmem dalgasına sadece canım sıkıLmayım dei:$:$ erkeklere güvenmiyosun sen nediceğimi şaşırdım valla sen erkeklerle nasıl arkadaşlık kuruyosun ozaman ya:S
02-12-2008, Saat: 07:18 PM <
yha bende bilmiOrum nasıı oluyoama samimi filan deiLim o ka
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Evde kalmış kızlar günü | *AnGeL_GirL* | 3 | 429 |
04-23-2008, Saat: 04:57 PM Son Yorum: Patikli_Penguen |
|
Sevgililer Günü Icin E Kartlar | BiRiciGim | 3 | 532 |
02-15-2008, Saat: 07:22 PM Son Yorum: *Asİ-yÜrEk* |