The jøkÃ©Я™ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:dOqru bi denkLem kurmu$lar
yOrUm !ç!N sAoL aRk!M
d€NkL€m :)
|
02-21-2008, Saat: 12:16 AM <
The jøkÃ©Я™ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:dOqru bi denkLem kurmu$lar yOrUm !ç!N sAoL aRk!M
02-21-2008, Saat: 12:21 AM <
gs_cambaz8 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Coq karı$ık problem :p: d!YoSuN
Vay be Aynur'cum; Evet bizler çözülemeyen tek problemiz ama bizlerin çözümsüz hali değil midir erkekleri uğraştıran. Teşekkürler canım, keyifli bir paylaşım
oldum olası denklemlerden nefret ederim hala da ediyorum ama güzel olmus
02-22-2008, Saat: 12:16 AM <
son Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Vay be Aynur'cum; Evet bizler çözülemeyen tek problemiz ama bizlerin çözümsüz hali değil midir erkekleri uğraştıran. Teşekkürler canım, keyifli bir paylaşım sAoL jNm €v€T J!j!m ß!z! Çöz€ÃŸ!Lm!$ d€!LL€r zaT€n ... r!Ca €D€r!M
02-22-2008, Saat: 12:17 AM <
hakan2796 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:oldum olası denklemlerden nefret ederim hala da ediyorum ama güzel olmus SaoL aRk!m
[quote=speedy_girl]
[/quote hah tamda benım demek ıstedıgım sey ıste budur yaa kızlar baslı basına bır problem
02-22-2008, Saat: 12:25 AM <
piko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:[quote=speedy_girl] hAd! JnM S€nd€ ... ß!zL€r! PrOßL€mL! gÖr€N S!z €Rk€kL€rS!N!z [!ST!sNaLAr KA!d€Y! ßozMAz ] ... OLaY ßaS!t aMA KAvRAyI$dIr MÜh!M oLaN . NaSıL ßaKArSaN öL€ göRüRsÜn gÖz GöRM€k !St€Äž!N! gÖrüR !!! speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:[quote=piko]ya ben duzeltıyorum butun kızlar aslında problem deyıller yaa ıyılerıde var aralarında aslında |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|