can_askerim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:canım Ablacım ellerine kollarına gözlerine gönlüne yüreğine ve canına sağlık çok güzeldi.
sAoL CAn_AsK€r!M
öPü$M€ baHan€L€r!
|
02-23-2008, Saat: 12:52 AM <
can_askerim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:canım Ablacım ellerine kollarına gözlerine gönlüne yüreğine ve canına sağlık çok güzeldi. sAoL CAn_AsK€r!M
02-23-2008, Saat: 12:53 AM <
piko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:her seyın bır yolu yordanı var ama bunlar tıye almıslar olayı ama guzel olmus elıne saglık €f€t ÖL€ sAoL speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı: €f€t ÖL€ sAoLrıca edrım
03-05-2008, Saat: 10:54 AM <
valla süpermişş erkek milletii işte ama genelde bahane aramıolarr direkk yapıolar
03-05-2008, Saat: 09:09 PM <
_tatli_jadi_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:valla süpermişş erkek milletii işte ama genelde bahane aramıolarr direkk yapıolar SaoL jNm hePs! !ç!N G€ç€RL! De!L Ama ...
03-06-2008, Saat: 12:46 AM <
- Nalan ..
+Efendim aşkım.. - Sence bu masum aşkçılık rutine binmedi mi ne biliyim az bi hareket katsak ilişkimize +Ben de hep bunu düşünmüştüm Rıza .. Gelecek haftasonu bungee-jumping olayına girelim beraber atlayalım felan - Ben o manada demedim yavrum.. Yani öpüşsek , koklaşsak, yuvarlansak felan yerlerdee + Hayfansın Rıza harbiden hayfansın yaa |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|