:yikildim::yikildim::yikildim:
Yiğenim Atilla Görerse ne olacağını biliyon demi
Elektrik deneyi :)
|
02-27-2008, Saat: 09:51 PM <
:yikildim::yikildim::yikildim:
Bişi olmaz teyzom
Ama suratına baksana şunun nasıl tırsmış dimi kerata YamuQ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ölemiiii janım çokmu süper olmuş sana hoşgeldin deiiim günlere yasıklar olsunnn kısım sende ismin gibi harbi yamuk mussun haa....D seni önce allahha sora zenabime havale ediyomm o senin hakıından gelir.... _HaTTaB_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:çok güsel olmuş da bunu kim çizdi?? ula sen kimsin bilmiyom amaa sizide pek güsel çizdiler dün valla... çikitamuz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ahahahahaha ati abi fena tırsmış olum gökan şimdi not alıyorummm defterimeee esranın patronnundan sora 02-04-2008 tarihinde iki kafada sana atılcakk haberin olsunn seni çikita muz seni ZeNabiN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ati abimi bırakınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn yettim ati abi geliorum işte beni,m tek sevdicegim janım kardeşimmm ksım sana söz veriyorumm seni profosyenel kardeş ilan ediyorum janım benim ya... speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı::yikildim::yikildim::yikildim: JüP€r KopUmSu oLmU$ At!'n!n SoN DuRuMu nAsIL Ac€P :yikildim: merak ettiysen sölimm janımm ati şuan çok ii canat kanka filmin sonunu göztermemiş burdaa sırf szie resil olmamak içinn hişşt anladın sen oni.... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Cern Deneyi Photoshopları | &#963;ffl&#945;&#1095;&#1080; | 2 | 520 |
10-06-2008, Saat: 05:19 AM Son Yorum: Böcük |
|
elektrik direklerine bakın:) | simla | 5 | 536 |
04-17-2008, Saat: 04:20 PM Son Yorum: PCKoPaT |