ALLa aLLa dimekki adam Bursada daha fazLa seviLio ne zararı var hem sana Mert bursada oLmasından
Hayk000 !!!
|
03-03-2008, Saat: 11:30 PM <
ya gidip toplanıp illa konseri mi bascaz Rapérlar olarak Dd
ya 1 kere gelir tamam 2 gelir hadi o da tamam da 3-4 kere gelmez Sersi ben cagarsam gelir de bakma iste param yok Dd ѕqρα кJмя Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya gidip toplanıp illa konseri mi bascaz Rapérlar olarak Dd Sansar manyak yaa.. o Cocuga hastayım ben..Ama benden kucukmus hep zannederdım..23 24 yasındadır dıye..Herıf 89 lu cıktı
03-03-2008, Saat: 11:33 PM <
o kadar genc miymis
ama adamın hayat técrübesi var bea yazıyo herif ѕqρα кJмя Adlı Kullanıcıdan Alıntı:o kadar genc miymis Cok cıddıyım bak..Ben hep dıyodum abı bu adam bu kadar seyı neresıne yasadı yanı acaıp soz yazıyo.. Lem roportajını bı okudum ..89 luymus.. ulen dedım bı ssansar salvo kadar olmadık
03-03-2008, Saat: 11:37 PM <
:yikildim:
varsa sözlerin yaparım senlen feat d Ortalığı yakıp yıkarız âleme oluruz dert d ѕqρα кJмя Adlı Kullanıcıdan Alıntı::yikildim: Onun damarlarımda dıye bı sarkısı var hastayım o sarkıya. 21 gram garıban damarlaırmda toplarım valızlerı Peh aska geldım
03-03-2008, Saat: 11:42 PM <
Araban
180 Km Cüzdanım İcin Herkes HErşeyin Sabaha Karsı ohoo say say bitmez
03-03-2008, Saat: 11:49 PM <
Hey Sérsi gel Rapci olak
Dısarda ona buna laf atak Millet bizi görünce olacak panik atak Dilleri kesilecek hepsi korkacak |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi