önce arkds olurum bütün sırlarımı weririm bana güvenmesini saglarım kimsenin haberinin olmadığı bi gece dışarı cagrırım ama telefon kulubesinden ararım ewe götürüm bişeler ikram ederim fare zehiri olan içinde ölürken can cekişmesi haz werir hem kan olmaz ortalık sonra iki üc gün saklarım cesedi ondan haber alamıyomuş gibi davranırım cewreye kanı çekilince de parcalara ayırırım asit dolu warilin içine atarım tek tek parcalarını kenimklerini de yakarım küllerini toplar denize dökerim
ÜsTündEKi üyE iÇin ciNayeT pLanı
|
hayal-et Adlı Kullanıcıdan Alıntı:önce arkds olurum bütün sırlarımı weririm bana güvenmesini saglarım kimsenin haberinin olmadığı bi gece dışarı cagrırım ama telefon kulubesinden ararım ewe götürüm bişeler ikram ederim fare zehiri olan içinde ölürken can cekişmesi haz werir hem kan olmaz ortalık sonra iki üc gün saklarım cesedi ondan haber alamıyomuş gibi davranırım cewreye kanı çekilince de parcalara ayırırım asit dolu warilin içine atarım tek tek parcalarını kenimklerini de yakarım küllerini toplar denize dökerim Polis seninle olduğunu araştırıp öğrenecektir. Evini de araştıracaklardır. Tırnak aralarındaki izleri de tabiki. Ve yakalanacaksın bence olmadı
03-17-2008, Saat: 12:45 AM <
Üstteki üyenin direk kafasına sıkar , babalar gibi yatarım .....
Sevg ...
üsteki üye'ye acırım öldüremem...
ama mesut olsaydı hiç düşünmezdim. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Evde Oturuyorsunuz Ve Azrail Geldi Dediki Senin IÇin Geldim Ne Dersiniz..? | €BeRimSin | 257 | 10,479 |
04-03-2022, Saat: 06:11 PM Son Yorum: wildfang |
|
♥ Benim Icin Napardın? ♥ | tatlı_cadı | 887 | 22,749 |
06-06-2012, Saat: 04:37 PM Son Yorum: adyge55 |
|
üstündeki kişiyi yolda görsen ilk ne dersin?? | Melek06 | 38 | 2,807 |
03-28-2012, Saat: 11:22 PM Son Yorum: history |
|
BiR GüN İçiN İstediğin HeRŞeY Olsaydı ne yapardın ??? | _eRen_ | 38 | 2,346 |
03-23-2011, Saat: 01:46 PM Son Yorum: Hasretiim |
|
Şu anda mutlu olmak için neye ihtiyacın var ? | acemhe | 71 | 3,963 |