e dur bakalım yenemuko hemen korkutma beni atlatıcaz inş.
Slm.Kayseri'den Sevgilerle...
|
haykırışım gözlerdedir Adlı Kullanıcıdan Alıntı:e dur bakalım yenemuko hemen korkutma beni atlatıcaz inş. umudunu kırmış gibi olmayım ama malesef zor görünüor
03-19-2008, Saat: 10:59 AM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:deprosyon evreleri ne alemde eddazor geçiyo ama geçiyo işte haykırışım gözlerdedir Adlı Kullanıcıdan Alıntı:zor geçiyo ama geçiyo işte geçse bile hayatının bir parçası olarak kalır bunuda unutma yardımcı olmak isterim tecrubeliyim azbucuk bu konuda
03-19-2008, Saat: 11:02 AM <
[quote=Yenemuko;602369]umudunu kırmış gibi olmayım ama malesef zor görünüor [/quote]
amaaaaaan boşver neler geçip gidiyo bu da geçer haykırışım gözlerdedir Adlı Kullanıcıdan Alıntı:[quote=Yenemuko]umudunu kırmış gibi olmayım ama malesef zor görünüoramaaaaaan boşver neler geçip gidiyo bu da geçer[/quote] oda geçer elbet ama dediğim gibi kalıntıları kalır
03-19-2008, Saat: 11:03 AM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:geçse bile hayatının bir parçası olarak kalır bunuda unutma yardımcı olmak isterim tecrubeliyim azbucuk bu konuda valla yardımcı olursan çok sevinirim haykırışım gözlerdedir Adlı Kullanıcıdan Alıntı:valla yardımcı olursan çok sevinirim ayıpsın elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım istersen sen bi konuyu kısaca anlar bakalım neler yapabiliriz senin için
03-19-2008, Saat: 11:09 AM <
bu siteyi keşfedip sizlerle tanıştığıma çok sevindim
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi