bunların hıc bırı bana uymuyo malesefff
RénkLerLe Ki$iLiK Tésti .
|
3 - Dinamik - Aktif - Dışa dönük : İlginç ve çeşitli işlere girebilmek için risk almaktan kaçınmıyorsunuz. Rutin bir hayat sizi etkisiz hale getirebiliyor. En çok sevdiğiniz şey tüm olaylarda başrol oynamak. Aslında olayları başlatan kişi de siz oluyorsunuz.
Heytt bea Saol cnm güzel bi paylaşımdı _BaRbİe_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:3 - Dinamik - Aktif - Dışa dönük : İlginç ve çeşitli işlere girebilmek için risk almaktan kaçınmıyorsunuz. Rutin bir hayat sizi etkisiz hale getirebiliyor. En çok sevdiğiniz şey tüm olaylarda başrol oynamak. Aslında olayları başlatan kişi de siz oluyorsunuz. Kısaca ..Kendını begenmıs
Peki sen ? dinime küfreden müslüman olsa barii hey Yarabbimm
_BaRbİe_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Peki sen ? dinime küfreden müslüman olsa barii hey Yarabbimm :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim: Benım Sucum degıL benı Yaratan MuKemmeL yaratmıs ben naapım
Kusursuzluğuna borçlusun bunları biliorm
Yaratan bi seni deil herkesi farklı farklı ve eşsiz yaratmış Havan kimeee _BaRbİe_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Kusursuzluğuna borçlusun bunları biliorm BıLıyorum...Yaradan Herkesı FarkLı farkLı yaratmıs.. Ama Kımse Kusura bakmaısn kı mutevazı oolunamıcak kadar kusursuzum Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:BıLıyorum...Yaradan Herkesı FarkLı farkLı yaratmıs.. Mükemmellik budur işteee serseri hellal olsun İiii öle olsun senden iileride vardır Hodri meydan _BaRbİe_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Mükemmellik budur işteee serseri hellal olsun Benden ıLerısı..SaramPol Hodrı Meydan... EN Önemı varkı kımlıgımın .Herkes Kadar ÖnemLı ve Herkes Kadar Önemsızım.. Demıs Saıır Dımı ama :d |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi