Vay bee secilecegiz yani..
Ilk defa secmelere katiliyorum..Heycan yaptim galiba;
Anket Başlığı: Aşık Olmak İstiyorum // Adaylar Oy Kullansın |
|||
Ayy canım ben erkeğim olmaz | 9 | 39.13% | |
Ayy gülüm bak ben düşünebilirim | 14 | 60.87% | |
Katılımcı sayısı: | 23 | 100% |
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. | [Anket Sonuçlarını Göster] |
Aşık Olmak İstiyorum / Aday Varmı ???
|
03-25-2008, Saat: 04:06 AM <
Vay bee secilecegiz yani..
03-25-2008, Saat: 04:12 AM <
€zBeRimSin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bu gun oldugu gibi yarinda, yarindan sonrada gozelrimdeki yerinin degismeyecegine, Bu gun oldugu gibi yarinda hep sevginle yasayacagima, Her bakisimda okudugum o gozleri her daim yanimda gorecegime, En yakin dostun, en yakin sirdasin olacagima, Her kizgin halini cicege donusturecegime, Asla soguktan ve yalnizliktan seni usutmeyecegime, Yaninda olmadigimda ve varligima ihtiyacin oldugunda bir ruzgar olup seni saracagima, Her sabah sana asik olarak uyanacagima, Beni tanidigin gun bende gordugun her neydi ise, omrumce ayni beni gorecegine, Senin sevginin her sevginin onunde oldugu gerceginin asla degismeyecegine, Sana yalan soylemeyecegime ve hic bir seyi gizlemeyecegime, Elini hic bir zaman birakmayacagima, Bir omur boyu senin canin olarak kalacagima, Tum balonlari senin icin gok yuzune salacagima, Seni sen oldugun icin sevecegime soz veriyorum ... Yüreği sevgi bildik , temiz bildik , öz bildik . Sevgiyi ise suçsuz ve masum bildik . Aşk desen o sevginin içerisinde bir ibareden fazlası değildir . Gönül desen , içinde sevgi olmayınca , meşgule düşen sevgisiz gibidir . Peki biz ne dedik ? Seni Seviyiyorum elbette .... Seviyorum ..... Sevg ...
03-25-2008, Saat: 04:13 AM <
K€$K!NßI¢@K Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Vay bee secilecegiz yani.. Kader kismet .... Not : Şu benim siteye bir göz at , son hali nasıl olmuş bir değerlendir güzelim .... Sevg ...
03-25-2008, Saat: 04:29 AM <
€zBeRimSin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bu gun oldugu gibi yarinda, yarindan sonrada gozelrimdeki yerinin degismeyecegine, Bu gun oldugu gibi yarinda hep sevginle yasayacagima, Her bakisimda okudugum o gozleri her daim yanimda gorecegime, En yakin dostun, en yakin sirdasin olacagima, Her kizgin halini cicege donusturecegime, Asla soguktan ve yalnizliktan seni usutmeyecegime, Yaninda olmadigimda ve varligima ihtiyacin oldugunda bir ruzgar olup seni saracagima, Her sabah sana asik olarak uyanacagima, Beni tanidigin gun bende gordugun her neydi ise, omrumce ayni beni gorecegine, Senin sevginin her sevginin onunde oldugu gerceginin asla degismeyecegine, Sana yalan soylemeyecegime ve hic bir seyi gizlemeyecegime, Elini hic bir zaman birakmayacagima, Bir omur boyu senin canin olarak kalacagima, Tum balonlari senin icin gok yuzune salacagima, Seni sen oldugun icin sevecegime soz veriyorum ... Niyetini ve dilegini nasil acik bir dille ifade etmis..Gercekten bravooo... Eminim dusunmeye alinacaksinizdir..Basarilar...
03-25-2008, Saat: 04:31 AM <
Ben onu hep düşünüyorum zaten ....
Onsuzluğu hiç düşünmedimki ........................................ Firari Fırtına Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ben onu hep düşünüyorum zaten .... Aşkım benim (:
İyi geceler Firarim, Keskin Bıçağım ...
Sizin hoş sohbetinize katılmak isterdim de malum yarın okul var sabah baya erken kalkacam 2 gibi felan ... Allah rahatlık versin, tatlı uykular .. Cici bakın kendinize .. Sizi Seviyorum, yürek dostları (: Sevgiyle kalın ..
03-25-2008, Saat: 04:56 AM <
Hayirli geceler arkadasim..Allah zihin acikligi versin ins..
Sizde kendinize iyi bakin..Tatli, tatli uyuyun... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Duygusuz sohbetinde yazışarak oyuncu veya o tür bişi olmak istermisin? | PrinceSs | 2 | 374 |
04-10-2022, Saat: 12:21 PM Son Yorum: wildfang |
|
Seveniniz Yada Sevdiğiniz varmı? | PrinceSs | 24 | 1,326 |
04-09-2022, Saat: 10:17 PM Son Yorum: wildfang |
|
Evcil hayvanınız varmı?Varsa ne var? | PrinceSs | 21 | 1,230 |
04-09-2022, Saat: 04:22 PM Son Yorum: wildfang |
|
Görmeden aşık olunur mu? | Melek06 | 19 | 1,403 |
05-01-2010, Saat: 11:27 PM Son Yorum: Hasretiim |
|
Kızlar Neden Aşık Oldukları Halde İlk Adımı Atamazlar...? | CaNaT | 59 | 2,756 |
09-10-2009, Saat: 07:14 AM Son Yorum: Soupisgoodfood |