Nurcan:) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kızım kaybol git ya seninle uğraşamıcam şimdsi şu gülmeni de kes rahatsız oluyorumD:nurcan arkamdakı pc de oldugunu hatırlatr ve cenenı kapamanı tavsıye ediyorum...... anladın sn onuuu:pisik:
yaLnız bıRakın benim yüReğimi!
|
Nurcan:) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kızım kaybol git ya seninle uğraşamıcam şimdsi şu gülmeni de kes rahatsız oluyorumD:nurcancım arkamdakı pcde oldunu hatırlatr ve ceneneı kapamanı tavsıye ederım ......:pisik:
04-10-2008, Saat: 09:34 AM <
Selin :) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:nurcan arkamdakı pc de oldugunu hatırlatr ve cenenı kapamanı tavsıye ediyorum...... anladın sn onuuu:pisik:sıkıyosa canımsenden korktugumumu sanıyosunhadi canım ikile
04-10-2008, Saat: 09:39 AM <
Selin :) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ksım o kıvırcık yapmaya calstgın saclarını yolarımbende senin o topus yapmaya çalıştıgın top gibi saçınla top gibi oynarım Nurcan:) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bende senin o topus yapmaya çalıştıgın top gibi saçınla top gibi oynarımçalı süpürgesıne benzeyen o saclarınla atölyeyı süpürürüm nurcAN
04-10-2008, Saat: 09:43 AM <
Selin :) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:çalı süpürgesıne benzeyen o saclarınla atölyeyı süpürürüm nurcANbende senin o top saçınla lavaboları bi qüsel temislerimkısım git ya benim konularıma yorum falan yasma eksik olsun senin gibi birinin yorumu
benım yorumlarımakurban ol sen be tabı hep tskler tskler yazınca kıbarlasıosun ama dogruları söleyınce o çalı süpürgesı saclarınla cadıya dönüşüyosun
04-10-2008, Saat: 09:45 AM <
Selin :) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:benım yorumlarımakurban ol sen be tabı hep tskler tskler yazınca kıbarlasıosun ama dogruları söleyınce o çalı süpürgesı saclarınla cadıya dönüşüyosunkısım yürü git şimdi sana bişi demek istemiorum burdatop........... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Yalniz Birakma Beni | ezoo20 | 9 | 840 |
04-15-2022, Saat: 02:43 AM Son Yorum: wildfang |
|
bir gün daha bitti benim için | d€n!z kısı | 8 | 398 |
04-15-2022, Saat: 01:24 AM Son Yorum: wildfang |
|
Benim aşkım büyük oldu... | CReATuRE | 4 | 525 |
04-14-2022, Saat: 09:54 PM Son Yorum: wildfang |