Antisos Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Kanlı olması daha güzel aksion olur:A:Yardıma İhtiyacın Olursa Ben Buralardayım...
Aksiyonsuz HAYAT İstemiyoruz:yikildim::yikildim::teytey:
İtirafname :P
|
04-15-2008, Saat: 01:21 AM <
Antisos Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Kanlı olması daha güzel aksion olur:A:Yardıma İhtiyacın Olursa Ben Buralardayım... Aksiyonsuz HAYAT İstemiyoruz:yikildim::yikildim::teytey:
04-15-2008, Saat: 01:25 AM <
ah benim psikopat arkadaşımmm bilgisayar başında o kadar çok vakit geçiriyosunki normal hayattann emekli ettik seni o yüzden bizler gibi davranmanı hiç beklemiyorum canım benim birazz dışarda zaman geçirmeye bakk
Firarist Adlı Kullanıcıdan Alıntı::A:Yardıma İhtiyacın Olursa Ben Buralardayım... taksimde protesto edelim ya lütfen ((UYFOR)) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ah benim psikopat arkadaşımmm bilgisayar başında o kadar çok vakit geçiriyosunki normal hayattann emekli ettik seni o yüzden bizler gibi davranmanı hiç beklemiyorum canım benim birazz dışarda zaman geçirmeye bakk Antisos style forever canım
04-15-2008, Saat: 01:28 AM <
Antisos Adlı Kullanıcıdan Alıntı:taksimde protesto edelim ya lütfenOk Ne Zaman İstersen İş İçin Önümüzdeki Hafta İstanbulda Olucam SAATİ bELİRLE katliam yapalımmiley20:
10 numara olur testere abimizide çağıralım onlarla bi oyun oynayalım
çok güzeL yaa
2)Yalnızlık o kadaar çok yakışıoki bana..: bi ara bulunduğum insan kalabalığına canlı bomba yapmak geldi kendimi buna bayLdm |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|