Tuhaf..
Yazık..
Cesaretınden ddoLayı tebrık Ederım Ayrıca..
Yazık..
Cesaretınden ddoLayı tebrık Ederım Ayrıca..
Gitmiyorum
|
Tuhaf..
Yazık.. Cesaretınden ddoLayı tebrık Ederım Ayrıca..
bak sen istediğini yapamadın ama ben istediğimi aldım bikaç gün bekle
CReATuRE Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Merhaba arkadaşlar... azizim bu konulara girmiyim diyom amaa böle şeylerrr insan ogluna yakışmass sana tekme atana sen gül at burda biz eskiler neyin ne oldugunu çok ii biliyoruzz sen seviyeni kişiligini adamlıını bozmaa geriside insanlara kalmış güsel kardeşimm herkes herkesi tanıyo sen hiçmi hiç janınını sıkma kardeş..... Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:??????????????????????????? senlik bişey yok kardeşim sana yazılmadı o yazı...
teşekkür ederim ati abi düşüncelerin için...
Herkes az çok beni tanır bir insan zaten beni yıkamaz o kadar zayıf değilim... Tek öğrendiğim bu olayda insanlar gerçektende çok geniş ve rahat olabiliyorlarmış... Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:: Sorun Yok O zaman.. yaa abicimm ne sorun olcak allahını seversen yaaa olum senin kimseye yamugun olmass olumm bi kıslardan başkaaa... onlarda uzak durcak senden yoksa başlarına gelen sen olursunn vallaaa ... Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:: Sorun Yok O zaman.. yok be kardeşim seninle ne sorunumuz olsun ki CReATuRE Adlı Kullanıcıdan Alıntı:teşekkür ederim ati abi düşüncelerin için... bak azizim tşk e falan gerek yok gene sölüyomm bak yeniler bilmes ama eskiler neyin ne oldugunu çok ii biliyo inan senin adamlıından bi kaç kişi hariç şüphe edip duyan olcaksa ben karşısındayım gelsin konuşalım tartışalım sen sıkma güsel kalbini boş yeree sen bizim azizimissinnnnnn kardeşşş.... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|