bilmem ali sölermisin sölemesmisin =D !!!!!!!
MAV??ime Mektup...
|
Do?ru S?yleyeni 9 K?yden Kovarlarm?? ?yi Be Ne Yaparsan?z Yap?n :mad:
Firari Fırtına
09-29-2006, Saat: 05:57 PM <
Çiftlere Bir ömür boyu mutluluklar diler , Sevgiyi doyasıya yaşamalarını temenni ederim ... Birbirinizi kırmayın olurmu , hep sevin hep sevin
HEP SEVİN BİRBİRİNİZİ ... sEVG ...
09-29-2006, Saat: 05:58 PM <
w00w Adlı Kullanıcıdan Alıntı:oyoyoyoy yerim ben seni. mcx a?k?m benim Karde?im sizi k?skan?om vaLLa banada bi k?s Bulsak su forumLardan Ger?ek hayattaki k?zlar hem ac? ?ektirio iraz sanala tak?lmak laz?m yapcanm? karde?ine bi iilik AdAmIn1i Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Do?ru S?yleyeni 9 K?yden Kovarlarm?? ?yi Be Ne Yaparsan?z Yap?n :mad: karde?im dedi?imiz adam?n yapt???na bakarm?s?n?z ? ali aram?zda 10 dk mesafe var. gelmiyim istiosan oraya... RomantiK_Genç Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Kardeşim sizi kıskanıom vaLLa banada bi kıs Bulsak su forumLardan la ben .p... miyim tööbe tööbe ara bul daha dorusu arama. ben aramadım, yengende aramadı. bulduk işte birbirimizi nasıl bulduysak... F?rT?na G?N?L Adlı Kullanıcıdan Alıntı:?iftlere Bir ?m?r boyu mutluluklar diler , Sevgiyi doyas?ya ya?amalar?n? temenni ederim ... Birbirinizi k?rmay?n olurmu , hep sevin hep sevin saol karde?im. hepimiz mutlu oluruz in?... temennilerin i?in ?ok te?ekk?rler... allah?n izniyle sevece?iz birbirimizi hep. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
IsLak Mektup... | in_love_girl | 3 | 829 |
04-13-2022, Saat: 07:44 PM Son Yorum: wildfang |
|
Y?re Mektup | tatlı_cadı | 6 | 864 |
04-12-2022, Saat: 05:00 PM Son Yorum: wildfang |
|
Sevgiliye A??lmam?? Mektup | tatlı_cadı | 16 | 1,501 |
04-12-2022, Saat: 04:54 PM Son Yorum: wildfang |