yazık sana cnm oLsun qüzeL bi anı kaLmı$ ordan
...SESİme hayvan BİLE dayanamadı.....
|
simla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aranızadaki özel bağın sebebi ne acaba merak ettim şimDi boncuğumoyy simloşum bi bilsem
05-04-2008, Saat: 07:21 PM <
Canım sağol gülmekten karnıma ağrılar girdi Hüseyin abisinin gülü.
HHAhahahahahahahaa ayHh InanMioreMm Yhaa Hahahahaha Cohq iiMI$ (=
HindiLeri'de sewNi iLq defa görüoMm aMaaa (=
valla ben hem hindileri hemde baykuşları çok severim çok hoşuma gidiyolar baykuşun gözleri feln kocamn kocamn
PesmisT GirL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yazık sana cnm oLsun qüzeL bi anı kaLmı$ ordanEvt canım ..zaten benim başıma garip garip şeyler çok geliyoo WagNeR Adlı Kullanıcıdan Alıntı:gulu gulu duyguhıh hıh hıh teesüflerimi bildiriyorum sana hıh
:yikildim:
:yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: $üpéRDi yHa öLDüm güLmeKTéN adaŞh |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Bir Şehir Yakınıma Bile Yaklaşma ... | Firari Fırtına | 56 | 3,824 |
09-30-2008, Saat: 01:08 AM Son Yorum: Firari Fırtına |
|
artı ıtıraf edıyorum benım bi sefgılem bıle yog ve artık kendıme güven müven kalmadı | sudenaz | 40 | 2,860 |
07-16-2008, Saat: 08:42 PM Son Yorum: £mr£ |
|
Hayvan Düşmani! | laneth | 2 | 429 |
09-11-2007, Saat: 09:30 AM Son Yorum: Tr-laz |
Konuyu Okuyanlar: 5 Ziyaretçi