bebiS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yakısıkLısınn... nede Olsa karadenissss suyunda var
sagol ne yaparsin .. karadenizli olmakda bi tarzz lahnet miley12:olsunnn tşr yorum içnnn:A:
... Özlemişim bee
|
bebiS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yakısıkLısınn... nede Olsa karadenissss suyunda var sagol ne yaparsin .. karadenizli olmakda bi tarzz lahnet miley12:olsunnn tşr yorum içnnn:A: Patikli_Penguen Adlı Kullanıcıdan Alıntı:burnun hoşuma gitti umarım ftoda öle çıkmamıştr allah sewdiklerine bağışlasın kadeşim bur num muu laz burnuna pek bnzemz ama tşrlerrr begendigine sevindimm MorciveT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Murat resmi düz koysana be kardeşim boynum ağrıdı kusura bkma duzeltim sen iste yeter kii .. sen istedin bkk nasilllll MaNeSiA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben hala o eli anlamadı ne blim o zamn oyle durmusum .. nie okddr merak etin karnim agirmiyodu kormaa ..:hihi sevgilim fln kalilmiyorummm :tey:
yok biriyle tokalaşcan sandımda
benimde sefgilim yok tesadüfe bak:yikildim: MaNeSiA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok biriyle tokalaşcan sandımda ilgnc nerden cikrdin kokalşma işinii bn tesaduflere inanmmm :o: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
ÖZLemişim Buraya REsim koymayiii.. :d | lazmurat | 10 | 2,043 |
06-28-2011, Saat: 10:08 AM Son Yorum: YasSmin |