MaNeSiA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:o klup vatan millet clubu farkkındamısın bilmem amagelde bi de döv bea şaka yapıoz banane ne yapıosan :hayir:
brad severler angelina severler clubu değil
HeY Onbeşli TürküsünüN HaziN Hikayesİ ...
|
MaNeSiA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ilk defa duydum İnsan herşeyi bilemez bu bir kusur değildir, bilinmeyen şeyi öğrenmeden yapmaya çalışmak asıl sorundur .. Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp, bak ne güzel benim sayemde öğrenmiş oldun aKMeL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:teşekkürler hasan ama bizde oynuyoruz ve bütün tokatta bu türküyle oynuyor Ben Oynamıyorum .. Ve bu yazıyı okuyan kişi de oynamaz diye hissedebiliyorum yani .. Demek ki bilmiyorlar .. Gerisini bilemem artık, O kadar şehit varken kalkıp alay geçer gibi oynamaları benim zoruma gidiyor, Birde Türk Gençi (Türk Toplumu) olacaz .. €zBeRimSin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ben Oynamıyorum .. Bu türkü hareketli bir türkü slow bir türkü değil neden böyle bir türküyü hareketli yaparlar anlamış değilim
05-15-2008, Saat: 05:15 PM <
aKMeL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bu türkü hareketli bir türkü slow bir türkü değil neden böyle bir türküyü hareketli yaparlar anlamış değilimBu Türkünün orjinalini sana yollarım bak bakim slow mu haraketli mi bu konuda da tartışma çıkmasını açıkcası saçma buluyorum KONU AÇIK VE NET
Günümüz hayatımızda bu türkü oyun havasına çevrildi, Bizim Türklerin Saçmalığı işte ..
Alıntı:[b][SIZE=2]Duygusuz.com Forumları> Önce Aşk Gelir > Aşk Hikayeleri [b]HeY Onbeşli TürküsünüN HaziN Hikayesİ ... [/b] [/SIZE][/b] Ben bu hikayeyi buraya ekleme yapmamıştım, aşk hikayeleri ile ne alakası var bunun .. :kizgin: Ne biçim iş bu .. Düzeltilmesini istiyorum ... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi