tanıştılar işte
o Baskasinin kolluna girdi bende rezil oldum:D
|
ne alakya
yaa bu foruma sasiyom fantesi gücü cokta hemen bir ask hikayesi bulmaniz yokmu gecen bi konu acmistim orada ilin adamiyla beni evermistiniz simdide bu pes yani
05-19-2008, Saat: 10:35 AM <
:yikildim: guzeldi allah kimseye yasatmasin ama yinede hos bir ani
bırak ezgi yaşatsın ya bakarsın bizimde kolumuza güzel bir bayan bilmeden girer
05-19-2008, Saat: 11:59 AM <
Abla bu biraz normal çünkü dalgınlık olabilir ama yinede güzel bir anıymış teşekürler paylaştığın için. Ayrıca arkadaşlar yukarıdada söylendiği gibi bir insanı şakada olsa başkasıyla evlendiğini yazdığınıza bende şahit oldum Azra ablama teşekkür ediyorum burada beni kırmayıp geldi bilirsiniz öz ablam gibi sevdiğimi lütfen açılan konulardaki saygıyı unutmayın.Bazı arkadaşlar dalgasını geçecekse hiç okumasın.Yada gitsin başka konularda geçsin sevdiğim bir insanın konusunda dalga geçimesinden hoşlanmıyorum gelin benimle dalga geçin ama Azra ablamla geçmeyin.
Te aLLaım yha
----------------------------------------------------------------------------------------- SeVDa MaSaLı Koptum yha:yikildim: ßakarsın arkadşınla o çocK bi qüN $évqili oLmuŞ
hasan kardeşim iide bi azra ile dalga geçmioruzki sadece espiri olsun die takılıoruz yoksa kimse kimseyle dalga geçmiorum yani ben öle sanıorum
05-19-2008, Saat: 01:28 PM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hasan kardeşim iide bi azra ile dalga geçmioruzki sadece espiri olsun die takılıoruz yoksa kimse kimseyle dalga geçmiorum yani ben öle sanıorum Dikkat ettiysen bazı arkadaşlar dedim seni kastetmedim onlar kendilerini biliyor. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
dumur oldum | EYVALLAH | 40 | 4,801 |
04-10-2022, Saat: 11:50 PM Son Yorum: wildfang |
|
Dumur oLdum :@ | The jøkéЯ™ | 58 | 4,876 |
07-15-2008, Saat: 11:01 PM Son Yorum: hatice |
|
bn diiL o reziL oLdu:Dsonrada ben:D:D | _AyLin_ | 6 | 1,035 |
05-23-2008, Saat: 10:38 PM Son Yorum: bbuussee |