vay Sudem çatlak kiremitim benim ya çok özlettin kendini deli kız nerelere kayboldun
bir gittin pir gittin ya
tekrar hoşgeldin
bir gittin pir gittin ya
tekrar hoşgeldin
beni tanıdınızmı??????
|
vay Sudem çatlak kiremitim benim ya çok özlettin kendini deli kız nerelere kayboldun
bir gittin pir gittin ya tekrar hoşgeldin The jøkÃ©Я™ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:HatırLamadım . sen yenısın yaws ben eskıdım artık duygusuzdada gırmıodum=) canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:vay Sudem çatlak kiremitim benim ya çok özlettin kendini deli kız nerelere kayboldunheee bide ercanım işte bakın ercanda bana catlak kiremitim dıo:S naber psikom ya hiç sormaaa hocalar carptı sınavlar carptı benı=)
06-03-2008, Saat: 11:10 PM <
sudenaz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sen yenısın yaws ben eskıdım artık duygusuzdada gırmıodum=) he ben yeniyim sudenaz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:heee bide ercanım işte bakın ercanda bana catlak kiremitim dıo:S olsun Sudem yaa geçti gitti işte hepsi görüşemedikki bi türlü haberimiz olmadıki hiç bişeyden bak senin büyüyüp kocaman kız oldugunu bile göremedik yaz da geliyor artık hoca stresinede son bundan sonra daha güzel olur herşey Allah ın izniyle merak etme sen çikitamuz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hoş geldinh.bbb=) hosbuydum ama dimi=) The jøkÃ©Я™ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:he ben yeniyimhoy hoy hoy hamanda haman çikin seyy seni=) canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:olsun Sudem yaa geçti gitti işte hepsi görüşemedikki bi türlü haberimiz olmadıki hiç bişeyden bak senin büyüyüp kocaman kız oldugunu bile göremedikbüyürken foto cektım süreklı=))merak etmeyın bakar bakar duygulanırsınıs=) |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Beni de kabul edermisniz?? | MissHayalet | 13 | 595 |
04-13-2022, Saat: 04:03 AM Son Yorum: wildfang |
|
ya yok ki beni anlayan bi tane bulamad?m gitti? | blue | 13 | 665 |
04-02-2022, Saat: 12:15 AM Son Yorum: wildfang |
|
Bu Kalp Beni Unutur mu?! | Ñ•qÏα кJÐ¼Ñ | 30 | 1,737 |
07-04-2009, Saat: 02:44 PM Son Yorum: gnc_fb |