PatikLi penguen tam kafa kızmışın
Niye seninle samimiyet kurmadık Allasen
Joker ve Yenemuko ya fazLa yüz verme abLacığım. :
Niye seninle samimiyet kurmadık Allasen
Joker ve Yenemuko ya fazLa yüz verme abLacığım. :
sadece dalgasına ters bi durum yoookk heee(=
|
PatikLi penguen tam kafa kızmışın
Niye seninle samimiyet kurmadık Allasen Joker ve Yenemuko ya fazLa yüz verme abLacığım. :
06-04-2008, Saat: 04:39 PM <
Delikanli_yurek Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Şeyda Phtoshoplu halin ile ilgili birşey söyleyemiyorum ama normal halin güzel Allah seni sevdiğinden ve sevenlerinden ayırmasın. photoshop deiller abi sadece birinde efekt war makyaj yani
06-04-2008, Saat: 04:40 PM <
kupa kızı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kedimden uzak dur iii yaw ne kızıyon:yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:
İsme bakanda saf cici bi kız zanneder bide resimleri görünce töbe töbe gece rüyalarıma girmzse iyidir
06-04-2008, Saat: 04:41 PM <
Umbalanced Adlı Kullanıcıdan Alıntı:PatikLi penguen tam kafa kızmışın tamam abla
06-04-2008, Saat: 04:42 PM <
CReATuRE Adlı Kullanıcıdan Alıntı:İsme bakanda saf cici bi kız zanneder bide resimleri görünce töbe töbe gece rüyalarıma girmzse iyidir adam öldürsem bu yapmadı derler masumlukta yokutur üstüme :yikildim: Patikli_Penguen Adlı Kullanıcıdan Alıntı:adam öldürsem bu yapmadı derler masumlukta yokutur üstüme :yikildim: Aman bana karışmaa sana bi şeker veririm o zaman :hihi:hihi:hihi:hihi
06-04-2008, Saat: 04:44 PM <
_AL0n3_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:evet okLdaki haLn yanii normL çoq qüseL.a.s.ß teşkür ederim |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
SADEce BEnnmm .... ( uzun Zamn SOnrA..:D) | lazmurat | 55 | 3,836 |
02-12-2009, Saat: 11:56 PM Son Yorum: lazmurat |
|
sadece biz | bebiS | 15 | 1,368 |
12-06-2008, Saat: 05:09 PM Son Yorum: chatlaq |