emegıne saglık cok guzeldi
•◘• ~♥~Biricigim•◘• ~♥~Ben sadece seni istiyorum.
|
Sen sus bende susayım
Bırak Yüreklerimiz konuşsun Bırak sevgimiz anlatsın kafa tutsun sevmeyenlere. Ben susayım sen olayım sen sus ben sen olayım yine Gözlerin degsin gözlerime Sus...bırakta yüreklerimiz konuşsun Seni her suskunlugunda daha çok özlüyorum Ve seni yüregimin en derine kelepçeledim Seni seviyorum...yüregim konuşuyor işte Seni seviyorum Seni seviyorum Seni seviyorum..
Şiştt sessiz olun..
Duyamasınız yoksa Kalp atışlarımın son ritmini Kalbimin ne dedigi duyamazsınız Sessiz olun...birşey söylemeyin Sadece kalbimin ritimi dinleyin... Bakalım kalbim nediyecek size...
08-08-2008, Saat: 05:04 PM <
Direndim....
Sonunda tükendim...bittim Şimdi firar etme zamanı herşeyden Gitme zamanı..biten yitipp giden bi yürekle Çilekbahçem ..........
Direndim....
Sonunda tükendim...bittim Şimdi firar etme zamanı herşeyden Gitme zamanı..biten yitipp giden bi yürekle ÇiLeK.......................Bahçem. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() cezam ne..?
08-08-2008, Saat: 05:10 PM <
Buna hakkım yok .....
Kişi ne ise odur . Yoluda odur , sözüde odur . Susuyorum . Sevg ...
08-08-2008, Saat: 06:03 PM <
Yuregini yine konusturmussun...
Kelimeleri cumlelere vurarak costurmussun.. Bu yurege mutlulukdan baska nasil bir ceza verilir ki can bebegim... Kimsenin sana ceza kesmeye hakki olamaz sen disinda tabiki ve sende kendine mutlulukdan baska ceza kesme..Huzunler, kederler, dertler ve cekilen acilar mutluluga giden yoldur sen o yolda yogrul ama yolun sonunda mutlaka mutlu ol gulmeyi ne yuzunden nede yureginden asla esirgeme.. Tebessumlu ve sevincli gunler senin olsun can bebegim..Tesekkurler guzel yazi icin... ![]() ![]() ![]() Gözlerine gölge düşmüş,
Aç kirpiği güneşi gör. Yüreğin yalnız,üşümüş Tut kalbimi ateşi gör. Her gece biter seherde
Işığın kaynağı sende Aşkı birde benden dile Gir kalbime sevdayı gör. Hayat degmez biliyorsun
Seviyor,seviliyorsun Mutluluk nerde diyorsun Kavuşursak gel bende gör Gel bende gör Biriciğim, duyuyor musun ?
Cok çok güzel olmuş gerçekten çok teşekkürler Biriciğim
Sen bende Cansın, candan'da öte birşey
Gönül ocağım ![]() Güzelim küçücük yüreğine daima mutluluk çiçekleri filizlenip açsın
tüm güzelliklere layik Yürek damlam .. Yüce Rabb'im herşeyi gönlünce nasip etsin inş.
[i]Sen Bende Cansın[/i]
Gözlerim yaşlarda yüreğim sende
Elini ararım üşüyen tende Gönlümde çiçeksin cansın bedende Eritir hasretin gizli nurdansın Ben Sende değilim sen bende cansın Ekildin bahçeme gonca gül gibi,
Seven gözlerimle dererim seni. Gizemli gönlümün mahzun sahibi İçimde nusretin gizli nurdansın Ben sende değilim sen bende cansın Yürekten severim ebedi ezel
Bendeki duygular gönlüme özel Mühürlü gözlerin cennetten güzel İçinde kaldığım nurdan bir hansın Ben sende değilim sen bende cansın.. [SIZE=3]Biriciğim, Gönül ocağıma ..
![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
asi_ve_mai & acemhe'den "seni bir kez sevebilirim" | acemhe | 42 | 5,083 |
09-18-2024, Saat: 01:35 PM Son Yorum: Gü-lŞ«m-se |
|
Seni Anliyorum | eRCi | 10 | 1,062 |
04-15-2022, Saat: 04:14 AM Son Yorum: wildfang |
|
Yazıklar OLsun Git İstemiyorum Seni.... | €BeRimSin | 14 | 1,976 |