Beğendiğiniz için teşekkür ederim sevgili arkadaşlar yüreğiniz dert görmesin hap sevgiyle kalın
ölüme Giden Yol Benimle Gelene
|
nry8 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:güzel olmuş,teşekkürler... Beğendiğine sevindim yorumda bulunduğun için teşekkür ederim Nuriye.
12-31-2008, Saat: 01:02 AM <
Acımasız sevgisiz bu dünya,
Bütün acılar ayrılıklar ondan sevdiğim ondan. evet sewdiqiM ondan ![]() ![]() bidely Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Emeğine, yüreğine sağlık Aşksız... Sevgili Demet seninde Yüreğine sağlık eaqle qirl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Acımasız sevgisiz bu dünya, Konularım yorumsuz bırakmadığın için herşeyden önce çok teşekkür ederim iyiki varsın. Seninde güzel Yüreğine ve kalbine sağlık. Yüreğindeki sevgi Kalbindeki Aşk eksik olmasın.
12-31-2008, Saat: 01:13 AM <
aşksız böLe qüseL yazılar yazıosun yhaa benim ismimLde iLqili bi şiir yazabiLirmisin sende duyqu patLaması war noLurrrrrrrrrrrrrrrrr
eaqle qirl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aşksız böLe qüseL yazılar yazıosun yhaa benim ismimLde iLqili bi şiir yazabiLirmisin sende duyqu patLaması war noLurrrrrrrrrrrrrrrrr Ola bilir neden olmasın ama seni iyi tanımam lazım sen beni şaşırtıyorsun biliyormusun ![]() ![]() sana söz yazacam inan ama seni tanıyım önce bana saç rengini göz rengini ten rengini söylersen olabilir ![]() ![]() ![]() ![]()
01-02-2009, Saat: 12:45 AM <
Ola bilir neden olmasın ama seni iyi tanımam lazım sen beni şaşırtıyorsun biliyormusun
![]() ![]() sana söz yazacam inan ama seni tanıyım önce bana saç rengini göz rengini ten rengini söylersen olabilir ![]() ![]() ![]() ![]() tamam söliceM sacLarım asLen kumraL ama suan mavi siyaH, teniM kumraL ,qÖzLerim ise eLa..en kısa zamanda şiiriMmi beqLiorum ona qöre aşksız okss.. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Merhaba Benimle tanışmaya cesaretin var mı? | DeryaKelebekcik | 1 | 213 |
04-03-2022, Saat: 10:43 AM Son Yorum: wildfang |
|
Söylesene benimle beraber yaşlanır mısın? | Hasretiim | 3 | 788 |
01-29-2011, Saat: 11:38 PM Son Yorum: Beyzade |
|
Dans Et Benimle.... | TutkuM | 28 | 2,366 |
03-09-2009, Saat: 02:17 PM Son Yorum: Aşksı@z |