Eylül'ün Son Yapragı..
|
Alevden tomurcuklar Eğilip öpüyorum alnından gözlerinde uyuyan nazlı bir sabahı dudağımı yakıyor o gül ateşin / incecik bir defne dalında uzuyor kirpiklerin yüzünün aydınlığına ak güvercinler konuyor utanıyor saksılarda çiçekler bir dal kırılıyor / körpeçik saatler akıp gidiyor bir ceylan iniyor sızının kıyılarına bütün ırmakların suyu çekiliyor ölüm kesiyor yolları / gencecik okşuyorum incitmeden yanağından süzülen damlacıkları utangaç bir mavi düşüyor gözlerinin içine boynunu büküyor yaşam yüreği parçalanıyor bakışı güvercin bir kızın bütün aynaları kırılıyor / sevincin hafiften bir rüzgar esiyor apansız ağıtlar düşüyor sesime korkunç ateşlere düşüyorum, uçurumlara alevden tomurcuklar patlıyor usumun gergefinde beyaz kefenlere sarılmış bir kar çölünde elimde çırılçıplak kalıyor yüreğim şimdi bir kıtada çocuklar güneşi öpüyor analar ağıt yakıyor bir başka kıtada yüzümde çiçekleri solmuş bir bahçenin hüznü dalıp dalıp uzaklara gidiyorum ve diyorumki, yaşamak ancak bu kadar haklı olabilir ancak bu kadar güzel ey kardeşim çirkin bir ölüm kervanında kırılsada papatyalar sen ki, bırakıp bir baharda nazlı özlemlerini uçup gittin nazlı bir kuş gibi bir sonsuz maviyi çizip yüreğime zaman acısını işlerken hayatın güldikenine Nuri Can
Bu güzel eşlikler için sonsuz teşekürlerimi yolluyorum yüreginize..
Sevgilerimle...
10-03-2008, Saat: 01:05 AM <
herşeye böyle veda edemezsin...
hayat buna izin vermez... evet baharın yaprakları dökülür.. ama her yıl yeni filiz vermek için söz verir... gönlünden düşmeye görsün yaprak... yeni bir umut için aradan yıllar geçiverir... o güzel gönlüne dikkat et hilalim... birileri için çok değerlisin... Keşke vedalar olmasa..
Ama haberli habersiz vedalar oluyor işte.. Her yıl yeniden filizlenmek için söz verir bahar evet Ama yürekteki yapraklar işte... Dikkat ediyorum yüregime merak etme sen mehmet'im emi...Sende dikkat et yüregine... O birileri benim içinde çok degerli ve ben biliyorum ki yüregimde nasıl degerli oldugunu biliyolar.... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Ve Bitiyor Sevdâm Bir Eylül Akşamı | blue_belial | 6 | 745 |
09-09-2007, Saat: 02:33 PM Son Yorum: blue_belial |
Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi