sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:baktın seni ilgilendiren bişe değil yazma
saol sölediğin iyi oldu bi dahakine yazarım
burdan bakılınca herkesi ilgilendirebilir gibi görünüo konu ama zeki insan performans düşüklüğü görüorum sende :yikildim:
misafir
|
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:baktın seni ilgilendiren bişe değil yazma burdan bakılınca herkesi ilgilendirebilir gibi görünüo konu ama zeki insan performans düşüklüğü görüorum sende :yikildim:
10-21-2008, Saat: 01:31 AM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aşkom sen bakma o taktik yoksa senden başkasına gözlerim kapalı ama haa konusuon uyuzzz gıtt ya sefme bnı :yikildim: çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ama haa konusuon uyuzzz gıtt ya sefme bnı :yikildim: olmaz olamaz beni ter edemezsin nasla buna müsade etmem susarım ama yine müsade etmem sen benim kaderimsin :yikildim:
10-21-2008, Saat: 01:34 AM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:olmaz olamaz beni ter edemezsin nasla buna müsade etmem susarım ama yine müsade etmem sen benim kaderimsin :yikildim: ama ama ama ama ama nıe bole yapıon o zamn :'( heeee sana dıomm sıtttt uyuzz :yikildim: çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ama ama ama ama ama nıe bole yapıon o zamn :'( heeee sana dıomm sıtttt uyuzz :yikildim: ne yapıorum aşkom ya sen iste senin dediğini yapayım o zaman нüzüηçiçєği Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bide üye olsalar daha güzel olur (: üye de olurlar bu kadar güzel sıcak samimi forum mu var başka |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|