~uqqaLa~ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kelimeler kifayetsiz kalır miley21:
Giydirelim kıyafetleri, üşümesinler efendim ..
Kedi ...
|
~uqqaLa~ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kelimeler kifayetsiz kalır miley21: Giydirelim kıyafetleri, üşümesinler efendim ..
11-09-2008, Saat: 04:22 AM <
€zBeRimSin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Korktum he o da bende korktu yaşasın kötülük ..Tabi korkmuştur kedicik yazık ya kıyamam ben ona : : Kötüsün işte hıh Yorgun Yürek Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Tabi korkmuştur kedicik yazık ya kıyamam ben ona : : Nihhahahah Yaşasın kötülük ..
11-09-2008, Saat: 04:26 AM <
€zBeRimSin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:NihhahahahLeadere söylemeli bari de aramızda kötüleri barındırmasın bari Yorgun Yürek Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Leadere söylemeli bari de aramızda kötüleri barındırmasın bari Valla bende çok istedim de kötüler gitsin dedim yok dediler .. Avcunu yala :yikildim:
11-09-2008, Saat: 04:36 AM <
€zBeRimSin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Valla bende çok istedim de kötüler gitsin dedim yok dediler .. Avcunu yala :yikildim: €zBeRimSin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Giydirelim kıyafetleri, üşümesinler efendim .. kelimeler kifayetsiz dedim kıyaftsiz demedim ki ~uqqaLa~ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kelimeler kifayetsiz dedim kıyaftsiz demedim ki Olsun f ile y nin yerini değiştirilem bişi olmaz |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|