tuti Adlı Kullanıcıdan Alıntı::yikildim: :yikildim: hehee :yikildim: :yikildim:yanii ondan ii bi kaynak g?remiommm ya ne bilimmi?te
Ge?erli bir kaynak diyorsun yani...:yikildim:
Bu Resm? Yapan Amer?kalinin Eller? Fel? Oldu::::::
|
10-07-2006, Saat: 05:00 PM <
10-07-2006, Saat: 05:01 PM <
tuti Adlı Kullanıcıdan Alıntı::yikildim: :yikildim: hehee :yikildim: :yikildim: Dostum ayn? resmi sen yap bakal?m sonu? ne ??k?cak mant?KL? d???n?rsen Beynin sana do?ru cevab? vericektir RomantiK_Gen? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Dostum ayn? resmi sen yap bakal?m sonu? ne ??k?cak mant?KL? d???n?rsen Beynin sana do?ru cevab? vericektir Beyinle ne alakas? var yavv...:yikildim: Ben sadece her haberde oldu?u gibi kaynak istiyorum... Yok beyinle, yok d???n?rsen.... Varsa kaynak, belge tamam... Mant?kl? olan?da bu zaten...miley2:
10-07-2006, Saat: 05:11 PM <
tuti Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Beyinle ne alakas? var yavv...:yikildim: ?nanc?n? KuLLan Demek ?stedi?imi anl?y?caKs?n RomantiK_Gen? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:?nanc?n? KuLLan Demek ?stedi?imi anl?y?caKs?n Yav arkada??m inan?la kaynak, belge istemenin ne alakas? var yav? Biraz mant?kl? olal?m l?tfen...
10-07-2006, Saat: 05:20 PM <
Bilader Ne desem Düşünmeden Cevap Veriyorsun NE YAPAYIM OK SEN HAKLISIN
bu konuda tuti abime katiliyorum zamanlar once bir suru buyuk kisiler tarafindan sacma hadisler var yani onlar soluyor die inanmak gerekmez onemli olan kaynaktir kaynagin saglamsa senin soyledin sozde saglamdir bence bu da sacmaliktir inanmak gerekmez ben kendim daha once verdim bunu ve yayinlayan bile sacma oldugunu soledi yayinlayan kiside isvecli bir adam 24 yasinda kaynak soruldugunda ise kimse ustune almiyor bu da sacma bir olay bunlar misyoner arkadaslarin kiskirtmasi inanmayin ha sunuda soleyim bu resmi cizen isvecli daha sonra musluman olmustur ve yaptigi icin herkeseten ozur dileyip bir siteye koymus ve oraya sole yazmistir allahim beni affet gunah isledim
fakat kotu niyetli arkadaslar bunu on yargili olarak algilayip bu lafi ortaya cikarmistir tamamen sacmaliktir bu konunun gercegi budur RomantiK_Gen? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bilader Ne desem D???nmeden Cevap Veriyorsun NE YAPAYIM OK SEN HAKLISIN Arkada??m ben d???nd???m i?in sorguluyorum... ?yle her habere inanan tiplerden de?ilim... Bu s?rf bu haberle s?n?rl? de?ildir... Bumu ?imdi d???nmemek.... Neyse sen inanmaya devam et... Mant?kl? d???nen herkes zaten kaynak, belge ister... Ama sen inanc?na kaynaktan daha ?ok g?veniyorsan senin bilece?in i?... Cesur karde?im, bende sana kat?l?yorum...miley20: Ama senden de kaynak istiyorum... Hehee isve?li mi?, Ger?ekten m?sl?man oldu mu?...
abi sana kaynak veremiorum cunku site hacklendi muslumanlar tarafindan
eger duygusuza uyeysen onceden o sitenin resimelrini ve adresini koymustum eski uyelere sorabilris tatli cadi vardi galiba bi olayi hatirlayan hatta peygamberimeze sapik resimler cizmislerdi manyax boy hatta sapik resimler die resimleri kaldirmisti ama sorabilirsin herkese eskiden uye olan sitedekiler biliyor |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
köpek balığına tecavüz eden adamın balıktan çocuğu oldu... | soyle | 21 | 2,401 |
04-12-2022, Saat: 04:23 PM Son Yorum: wildfang |
|
Şüpheli diye uçaktan indirildi, zengin oldu | soyle | 1 | 484 |
04-08-2022, Saat: 04:38 AM Son Yorum: wildfang |
|
mp cikanlara ne oldu | soyle | 1 | 378 |
04-06-2022, Saat: 08:57 PM Son Yorum: wildfang |
|
Kamburdu şimdi manken oldu | MaSaL | 2 | 621 |
02-06-2011, Saat: 10:56 PM Son Yorum: PCKoPaT |
|
13 yaşında evlendi 27sinde dede oldu :) | MaSaL | 0 | 544 |