BU YAZI BENCE ???R OLMAMALI.???RSEL B?R TARAF G?REMED?M. ???R G?B? OKUMAYA ?ALI?TIM OLMADI. ???R G?B? ANLAMAYA ?ALI?TIM OLMADI. BENCE ???R DE??L. BELK? DE BEN?M K?RL???MDEND?R. KAYBOLMAK ?ARES?ZL?K SONUCUDUR. TUTUNAMAMAKTAN KAYNAKLANIR. KAYBOLMAK DE??LDE YANSIMAK LAZIM EN AZINDAN..........
kaybolu?um....
|
hüzün şarkısı
çalıyor yüreğimde notalarını duyabiliyormusunuz ne kadar da ağı ağır inlemelerde en iç gıcıklayan nağmelerle efkarın çocukları hüzünlü yanlızlıkların canyoldaşları kendi savaşının isimsiz kahramanları çığlıklarımı duyabiliyor musunuz..... isyanbitmez Adlı Kullanıcıdan Alıntı:BU YAZI BENCE ???R OLMAMALI.???RSEL B?R TARAF G?REMED?M. ???R G?B? OKUMAYA ?ALI?TIM OLMADI. ???R G?B? ANLAMAYA ?ALI?TIM OLMADI. BENCE ???R DE??L. BELK? DE BEN?M K?RL???MDEND?R. KAYBOLMAK ?ARES?ZL?K SONUCUDUR. TUTUNAMAMAKTAN KAYNAKLANIR. KAYBOLMAK DE??LDE YANSIMAK LAZIM EN AZINDAN.......... birader sana ?unu s?ylemi?tim ?iir gibi d???n?nce yazabiliyorum ?iir gibi yazmak istedim ?iir gibi okumak de?il ben okumaktan s?k?ld?m her kaybolu? neden ?aresizlik olsun ki neden tutunamamak olsun sen s?yle insan her duyguyu nas?l isterse ?yle ya?ayamaz m?? MasaL_perisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sana kim gereksiz insan dedi... sen kendinle kavga etmek nedir bilirmisin?
bir masal yazın bana
her masal gibi uydurulacak o da masalı isyanbitmez yazsın içindeki kahramanlar haddinden fazla sıradan kimseye herhangibir sıfat koymadan bir çok soru soracağım sorularımı masal perisi cevaplasın içine cevap dışında birşey katmadan......
10-10-2006, Saat: 04:36 PM <
YARGI? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:birader sana ?unu s?ylemi?tim ?iir gibi d???n?nce yazabiliyorum???R G?B? D???N ???R D?YE YAZ. BEN?M DED???M FARKLI. BENCE ???R OLMAMI?. ?NSAN HER DUYGUYU ?STED??? G?B? YA?AYAMAZ MI? YA?ASIN! ?OCU?UNU KAYBEDEN ANNELER G?LER M?? DE?ER VERD??? B?R HED?YEY? KAYBEDEN ?NSAN YEMEK YEMEY? D???N?R M?? ?NSANLAR ACILARINI ANAD?L?NDE YA?AR........... isyanbitmez Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ŞİİR GİBİ DÜŞÜN ŞİİR DİYE YAZ. BENİM DEDİĞİM FARKLI. BENCE ŞİİR OLMAMIŞ. valla birader ben hayatı tersinden yaşayan bir adamın aksice kurallar sabit olan şeyleri sevmiyorum.şiir olmayabilir sen o kefeye koymayabilirsin bunu yadırgamam bunuda bilirsin sonuçta bulmaya çalıştığım doğruların arasına onuda eklerim zor mu? çocuğunu kaybeden annenin duygularını nasıl anlayabilirsin? değer verdiği hediyeyi kaybeden bir insan yemeği düşünürmü ? valla o insan ben isem düşünürüm konu yemek olunca hiç birşeyi düşünmem... ben anadilinde kısmına katılmıyorum insan nasıl isterse öyle yaşar... MasaL_perisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Kim kendinle kavga etmedi ki?korkaklar kendileriyle kavga etmedi yada cesaretli olanlar sence hangisi sen daha iyi bilirsin? |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi