Yorgun Yürek Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok sana parti :yikildim:
zaten bu eskiler hep cimriydi ne varsa yenilerde vardır onlar bana parti yaparlar nasılsa
slm gençlik
|
Yorgun Yürek Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok sana parti :yikildim: zaten bu eskiler hep cimriydi ne varsa yenilerde vardır onlar bana parti yaparlar nasılsa
03-05-2009, Saat: 03:26 PM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:zaten bu eskiler hep cimriydi ne varsa yenilerde vardır onlar bana parti yaparlar nasılsayenilerde yapmayacak işte çok beklersin sen bizi cimri yaptın ya helal olsun sana :pisik::pisik:
vayyy gözlerim yaşardı Murat
O değil de insan bu kadar mı yalancı olurr hıh :S Yorgun Yürek Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yenilerde yapmayacak işte çok beklersin sen aksini ıspat edin o zaman yapın partiyi herkeste bilsin cimri olmadığınızı TutkuM Adlı Kullanıcıdan Alıntı:vayyy gözlerim yaşardı Murat ne iş anlamadım ha beni görenin gözleri neden yaşarır o kadarmı acınaklı konuşuyorum hayda ne yalanımı gördün sibel
03-05-2009, Saat: 03:29 PM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aksini ıspat edin o zaman yapın partiyi herkeste bilsin cimri olmadığınızıGaza gelmeyiz biz adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ne iş anlamadım ha beni görenin gözleri neden yaşarır o kadarmı acınaklı konuşuyorum saymayım istersen Akşama görüşürz sana en güzel partiyi yapacam Yorgun Yürek Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Gaza gelmeyiz biz siz bilirsiniz o zaman namınız cimri kalır TutkuM Adlı Kullanıcıdan Alıntı: saymayım istersen farketmez sibel sayabilirsin akşam yokumki ben evde net yok |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
merhaba güzel gençlik :))) | PeriKIZI35 | 32 | 1,265 |
04-09-2022, Saat: 10:47 AM Son Yorum: wildfang |
|
sLm gEnçLiK | dangerous_bosna | 13 | 697 |
01-06-2009, Saat: 11:53 AM Son Yorum: Hasretiim |
|
sLm gençLik =) | BaByİsH | 30 | 1,381 |
11-12-2008, Saat: 07:14 PM Son Yorum: ÐŽeşaren |