Sevdklerne bağşlasn Allah.
Âh be.
Bunlarda yeni resimlerim...
|
кıумıк=) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:valla hoştunn zatennn halada hoşsunn Maşallah diyim önce sonrada Allahım önce ailene sonra sevdiklerine ve sevenlerine bağışlasınn Halada hoşum teşekkür ederim güzel düşüncen için o senin kalbinin güzelliği...Allah herkesi ailesine ve sevdiklerine bağışlasın... HIÇKIRIK Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya abi bunLarın daha büyüğü yokmuyud nese Daha büyüğünü bulamadım :hihi:hihi:hihi:hihi bulursam koyarım yeter ki sen iste miley16:miley16: Ayrıca tşk ederim güzel düşüncelerin için... PesmisT GirL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Allah sevdklerni bağıslasın AMİN Allah hepimizi sevdiklerimize bağışlasın...
hmm şimdi tanıdım ben seni yaa facede ekLisin
Forumdan oLdugnu biLiyodumda nickinin CReATuRE oLdugunu biLmiyodum neyse aLLah sevdikLerine bağışLasın
04-01-2009, Saat: 11:14 PM <
CReATuRE Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Halada hoşum teşekkür ederim güzel düşüncen için o senin kalbinin güzelliği...Allah herkesi ailesine ve sevdiklerine bağışlasın... evett tekrar etmeye gerek varmı bilmem halada hoşsunn bende teşekkür ederiimm.. bide amin cümlemizi sımarık cansuu Adlı Kullanıcıdan Alıntı:cok tatlısın senn yaaaaaaaa :$:$:$:$:$:$ tatlı olan sensin tşk ederim... Hem tatlı hem ankara'lı Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Kim bu brad Pitt yaa . . . Allah nazarlardan saklasın.. Ne pitt ne pitt :yikildim::yikildim::yikildim: daha brad abi gibi olmak için 10 fırın ekmek yemek lazım Sağol Ademim güzel düşüncen için deli-kız Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bu fotolar daha iyi çıkmış..........fotomodel gibisin maşaallah Aynen bu fotoları bende beğendim tşk ... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Ben NAzLı:)YEni rEsmim | bskntin_asi_kızı | 120 | 5,829 |
04-05-2022, Saat: 01:08 PM Son Yorum: wildfang |
|
bunLarda bhenden...!::):) | N&#511; &#358;&#926;&#1044;&#1071; | 15 | 1,377 |
10-13-2009, Saat: 01:14 AM Son Yorum: iLKeR |
|
Boncuk Yeni | deli yürek | 5 | 787 |
10-12-2009, Saat: 06:33 PM Son Yorum: deli yürek |