05-21-2009, Saat: 07:41 PM
çok tatlısın cnmm
|
ara tanıtımm :D kıymık =)
|
|
05-21-2009, Saat: 07:41 PM
çok tatlısın cnmm
05-21-2009, Saat: 09:17 PM
oyyy oyyyy oyyyyyy yarabbim bu ne tatlılık :tolga:
Bi tanemmmm rabbim gönlüne göre versin inşallah
05-21-2009, Saat: 10:34 PM
Allah sevdiklerine bağışlasınn canımm benmmm
05-22-2009, Saat: 12:06 AM
BeRAtS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ben görmüştüm evet sen görmüştünn ![]() amin ercom inşallahh sanada göstermesinn ![]() bidely Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Cok tatlı cıkmıssın canım teşekkür ederimm aminn senide ![]() webweled Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Allah sevdıklerıne bagıslasın =) sağol senide _AL0n3_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:her zamanki gibi harikasın fıstık çok sağol şekerr ![]() kuzenimmm çok iyi makyaj yaparr gören zaten istiyoo sıran gelince sanada tabiki seve sevee yapar![]() MorciveT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Kız seni alan yaşadı hea sen al o zaman ![]() Patikli_Penguen Adlı Kullanıcıdan Alıntı:çok tatlısın cnmm teşekkür ederimm ![]() rapunzel Adlı Kullanıcıdan Alıntı:oyyy oyyyy oyyyyyy yarabbim bu ne tatlılık :tolga: fıstığğımmmm benimm çok teşekkür ederimmm amin inşallahh sanada versinn gönlüne göree canımmm ![]() miley17:duyqushh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Allah sevdiklerine bağışlasınn canımm benmmm sağol tatlım senide
Kendime teşekkür ederim, ben ben olduğum için
05-22-2009, Saat: 01:42 AM
minik kuşum ara tanıtım derken ????
canım kaydişkom benim fıstık gibisin Maşallah Allah nazarlardan korusun tü tü tü tü
05-22-2009, Saat: 03:07 AM
Oyh tatlışım benim
Rabbim herşeyi güzelim gönlünce versin, MaşAllah
05-22-2009, Saat: 03:08 AM
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:minik kuşum ara tanıtım derken ???? ara tanıtım derken ![]() ben arada bir fotoğraflarımı koyuyorumm buda o aralardan biri![]() ![]() amin ablammm senden tatlı olmasamdaa
05-22-2009, Saat: 03:09 AM
Sevda Yürekli Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Oyh tatlışım benim ![]() teşekkür ederimmm Nur'um seninde gönlüne göre versinn
05-22-2009, Saat: 03:12 AM
Ben seni alırım ama bi şartla
ablan sevgilisini bırakacak o da gelecek
05-22-2009, Saat: 03:13 AM
![]() ![]() ![]() ablamıı ne katıyon sen ya ben tek yeterimm morciFeRtt
|
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|