Bizde hepinizi görmek istiyoruz ama tık yok Hasret hanım ..
İşte duygusuzlar burdayız
|
Rüya Güzeli Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Birtek ilk resimde en baştaki arkadaşı tanıyamadım Aziz'e benziyor ama Tam üstüne bastın esra ayağını kaldır hemen daha önce kirli sakallı resimlerimi koymuştuım foruma bu defa değişik gelmiştir ben bile hala alışamadım bu halime Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bizde hepinizi görmek istiyoruz ama tık yok Hasret hanım .. Gün Gelir Oda Olur Qetesh bey
adem senn harıcınden baska lkimseyi tanımaddım ne zamn cektın
Alıntı:Gün Gelir Oda Olur Qetesh bey O günün gelmesini elim kalbimde sabırsızlıkla bekliyorum Şeyma hanım .. Alıntı:adem senn harıcınden baska lkimseyi tanımaddım ne zamn cektın Zamanla sende tanırsın Acatım .. Bende ilk başta kimseyi tanımıyordum. Ne demiş Ferdi baba - Merak etme seeeeeennnn merak etme sennn Hasretiim Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sabirizlikla Beklenilecek Kadar Degilim Adem Bey Olsun.. Dedim yaa elim kalbimde, çok kötüyse kalp masajı yaparım kendime .. Çirkin insan varmı Allah aşkına? Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Olsun.. Dedim yaa elim kalbimde, çok kötüyse kalp masajı yaparım kendime .. Iltifat mi Ettin Hakaret mi Bilemedim Yoktur Heralde |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
İşte Biriciğim :) | MorciveT | 33 | 2,989 |
04-12-2022, Saat: 03:07 PM Son Yorum: wildfang |
|
İşte Mızmız :) | Mızmız_Prenses | 38 | 2,041 |
04-12-2022, Saat: 12:27 PM Son Yorum: wildfang |
|
işte ben ve tek dostum morcivet :) | CReATuRE | 23 | 1,823 |
04-11-2022, Saat: 03:00 AM Son Yorum: wildfang |