acemhe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:görmeden de asık olunur, önemli olan "kalp" değil midir?
kesinlikle kendime katılıyorum
Görmeden aşık olunur mu?
|
acemhe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:görmeden de asık olunur, önemli olan "kalp" değil midir? kesinlikle kendime katılıyorum
görmeden aşık olunabiliyor ama gördükten snrada fikirler çoğu zaman değişebiliyor...Herkes kalbi temiz olsun yeter diyor ama gerçekçi olmak gerekirse görünüşte önemli bence...
hayatta ne olmaz dediysem olur gibi oldu olmaz demiyim o yüzden.ama ben istemezdim
fiziksel uyumda çok önemli aksi halde her insan her şekilde sevilebilir ama .. fiziksel uyum önemli =)
คภtเร๏ร Adlı Kullanıcıdan Alıntı:fiziksel uyumda çok önemli aksi halde her insan her şekilde sevilebilir ama .. fiziksel uyum önemli =) evett CReATuRE Adlı Kullanıcıdan Alıntı:görmeden aşık olunabiliyor ama gördükten snrada fikirler çoğu zaman değişebiliyor...Herkes kalbi temiz olsun yeter diyor ama gerçekçi olmak gerekirse görünüşte önemli bence... Bence olunur... Yorumuna aynen katiliyorum Hasretiim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bence olunur... Yorumuna aynen katiliyorum tşkler |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Kızlar Neden Aşık Oldukları Halde İlk Adımı Atamazlar...? | CaNaT | 59 | 2,779 |
09-10-2009, Saat: 07:14 AM Son Yorum: Soupisgoodfood |
|
Aşık olduğunuz kişi başkasını seviyorsa ne yaparsın? | chuLsuzz péri! | 52 | 2,803 |
07-28-2009, Saat: 09:48 AM Son Yorum: nazarboncuqu |
|
aynı anda kaç kişiye aşık olunurr ?? | chuLsuzz péri! | 6 | 596 |
10-14-2008, Saat: 08:36 PM Son Yorum: bebiS |
|
Duygusuz.com Asik Mi? | BiRiciGim | 14 | 904 |
06-11-2008, Saat: 01:02 AM Son Yorum: Gulguzeliii |
|
Aşık Olmak İstiyorum / Aday Varmı ??? | Firari Fırtına | 78 | 3,455 |
03-31-2008, Saat: 10:54 PM Son Yorum: blue_belial |