tmm tmm utanma kıyamam sana demem oyh
(= sen; bana benden berisin =)
|
ay ışığı pencereden Girende,
senden yana hayâl kurmak ne GüZel. ya bir otobüste, ya bir trende, Gurbet ilden sana varmak ne GüZel. aşkın mayasını senden alıp da, şekillendim sevda denen kalıpta. eviniZyain kapısını çalıp da, ilk çıkandan seni sormak ne üzel. umudu yoksula bol verir Hudâ; bin tohuma can var bir damla suda. Gerek uyanık ol, Gerek uykuda, Benden bakıp seni Görmek ne GüZel. kurumadan daha yolculuk teri, ”Gel” diye yanına çağırsan beni; bırakıp bir yana Gamı, kederi, doya doya seni sarmak ne GüZel. aşk deyince anlattığı her şeydir; öldürdükçe tadı Gelen bir şeydir.. aZrai'le can vermesi Zor şeydir; sen istersen sana vermek ne GüZel. ben değil şiirlerdesin öyleyse =)
kıskanç
sakın bir söZ söyleme, yüZüme bakma sakın sesini duyan olur, sana GöZ koyan olur düşmanımdır seni kim, bulursa cana yakın anan bile okşasa, benim bağrım kan olur… dilerim Tanrıdan ki, sana açık kucaklar bir daha kapanmadan kara toprakla dolsun. kan tükürsün adını, candan anan dudaklar sana benim GöZümle bakan GöZler kör olsun… faruk nafiZ çamlıbel çapkınlıktaymış GöZün he
aşkımm sen ne GüZel Gülüyorsun ya
ölsem şimdi burda üzülmem seninleyim... dursa, dünya dursa farketmez seninleyim.. ey sevGili ah sevGili GöZüne, kaşına, yüZüme bakışına; saçına, Gülüşüne , içimi yakışına ; sattım dünyayııı..............:tolga: =)
12-08-2009, Saat: 08:58 PM <
Allah Mutluluğunuzu Bozmasın Bir Ömür Mutlu Olmanız Dileklerimle.
12-09-2009, Saat: 06:05 PM <
Seninle tattım ben her mutluluğu
Bırakıp gidersen bil ki yasamam Ömrümden canımdan ne istersen al Gülü susuz seni aşksız bırakmam Üşüdüm diyorsan güneş olurum Yanarım sevginle ateş olurum Dolarım havaya nefes olurum Gülü susuz seni aşksız bırakmam Gönlündeki derdi siler atarım Ümit pınarıyla coşar akarım Kış göstermem sana ben hep baharım Gülü susuz seni aşksız bırakmam
ayhh teşekkür ederim meleğim :tolga:çok GüZelll çok mutlu oldum..
iyi dilekler için teşekkürler Allah mutluluğumuZu sağlığımıZı aşkımıZı daim kılsın ...
sırat’tan incedir sevda köprüsü
beraber Geçelim tut ellerimden. niyet ak güvercin, vuslat GökyüZü beraber uçalım tut ellerimden Gönüldeki birlik kalkandır dışa aldırma ayaZa, yele, yağışa Giden ilkbahara, Gelecek kışa beraber Göçelim tut ellerimden. birleşmek üZredir şafakla Gurûp korku beklenilmez kapıda durup ister Zehir olsun, isterse şurup beraber içelim tut ellerimden. çağır hayallerin en ötesini yakından duyarsın aşkın sesini sonsuz mutluluğun penceresini beraber açalım tut ellerimden. hatırla kaybolan hatıraları elmastan ışıklı, altundan sarı Zaman tortusundan işte onları beraber seçelim tut ellerimden. şüphe “başlangıç”tır, karar “nihayet” Zamanı Zamana etme şikayet kaçmak kurtuluştur diyorsan şayet beraber kaçalım tut ellerimden. hadi.. tut ellerimden =) |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Benden Ciftlere Gelsin (Serserim Güzelim) | BiRiciGim | 18 | 1,582 |
06-05-2008, Saat: 11:10 PM Son Yorum: BiRiciGim |
|
forumun çiftlerine benden:) | djseninim | 20 | 1,306 |
09-27-2007, Saat: 01:20 PM Son Yorum: djseninim |
|
işte senin bana armağan ettiğin o değerli sözler(özel) | CeYDa HaNDe KeSiM | 5 | 885 |
09-05-2007, Saat: 05:58 PM Son Yorum: discovery |
|
aslı ve sersiye benden :D | djseninim | 24 | 1,741 |
07-12-2007, Saat: 07:47 PM Son Yorum: TutkuM |
Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi