Duygusuz App
Duygusuz
Mobil Uygulama
YÜKLE
:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi topluluğuna hoş geldin ziyaretçi! Aramıza katılmak istersen kayıt olabilirsin, oldukça kolay ve zahmetsizdir.

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Yapi?kan Erkeklere Uyuz Oluyorum
isyanbitmez Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kene'nin yap??ma nedeni hayat?n? idame ettirme amac?ndan gelir. e?er bir erkekte sevginize bu ama?la yap???yorsa buna uyuz olmak de?il sayg? duymak gerekir.
?stenmiyorsa bitmesi en iyisidir. kene gibi yap??may? ?zellikle isteyen var m?d?r? bilmiyorum..........

BENDE KENEYE UYUZ OLUYORUM... Alla allaaaaaa...
Ara
YARGI? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Big GrinBig GrinBig Grin bana uyus olan her?eye uyusum Big GrinBig GrinBig Grin

Bende uyus olanlara uyus oluyorum :yikildim:
Ara
isyanbitmez Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kene'nin yap??ma nedeni hayat?n? idame ettirme amac?ndan gelir. e?er bir erkekte sevginize bu ama?la yap???yorsa buna uyuz olmak de?il sayg? duymak gerekir.
?stenmiyorsa bitmesi en iyisidir. kene gibi yap??may? ?zellikle isteyen var m?d?r? bilmiyorum..........

sayg? duyar?m.......
[quote=MorciveT]Bende uyus olanlara uyus oluyorum :yikildim:[/qute]

aynen biri bana uyusmu bende ona uyusum hiç şüpesiz Big GrinBig Grin
Ara
Hiç birinize uyuz değilim- ama sakın bana uyuz olmayın..
Ara
bende yapışkan erkeklere uyus olurum
Ara
bu yapıskan erkek yapıskan konu gibi bisemi nası oluyoBig GrinBig Grin
ewt onun gibi Big Grin yapıştımı erkek peşine daha bırakmıyo seni ıykk walla iqrenç bişey Big Grin
Ara
aynı kene yaniBig GrinBig Grin
anladım ben kene insan haBig GrinBig Grin
Yapışsın Yapışsın Kızlar Tiner Taşır Yanında Sürer çıkartır Big GrinBig Grin Koruyucu Krem Kullanın Yapışmaya Karşı Big GrinBig Grin

Bende Yapışkan Kızlara Uyuz Oluyom Harbiden Big Grin

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  iş yerindekilerine uyuz oluyorum:) €stapitipiti 11 2,102 04-13-2022, Saat: 05:18 AM
Son Yorum: wildfang
  Vatanımız için canını feda eden şehitlerimize duyarsız olan gençliğe UYUZ oluyorum PaPaTYa_PReNSeS 6 1,404 04-12-2022, Saat: 12:08 AM
  Adimin Kullanilmasina çok çok Uyuz Oluyorum senem albayrak 9 1,713 04-08-2022, Saat: 02:48 PM
  hem gıcık, hem uyuz, hemde deli oluyorum... gaye sultan 5 1,656 04-07-2022, Saat: 01:03 AM
  ya bak giderayak uyuz oldum bilgeis 4 1,361 04-06-2022, Saat: 09:54 AM

Konuyu Okuyanlar: