aşkım kocaaa 3 saatlik filmde sineklere mi takıldın silahlar nasıldı hayatım
..Avatar..
|
Hadi bakalım hayırlısı.. Belki bugün giderim
Ama bugünde haftasonu olduğu için pahalıdır. Hafta içi bigün erken saatlerde gitmek lazım Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bu bendende pinti.. 1992 yılında kuzuların sessizliğinden sonra 2008 de Issız Adam ı izledim sadece Hayat_Bu Adlı Kullanıcıdan Alıntı:1992 yılında kuzuların sessizliğinden sonra 2008 de Issız Adam ı izledim sadece ehehe sinema düşmanı seni sanat camiasının yüz karası PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Salıya gidecez bz de du bakalım p yaa pckocuummm seni alcaktık ama kusura bakma zor yetiştik filme ben dedim aşkım gazıayıntap üzerinden gidelim diye çok trafik vardı sana uğrayamadık kısmetse başka filme artık sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ehehe sinema düşmanı seni sanat camiasının yüz karası 1992 Dede çok filmi anında vizyonda izliyordum ama Sinemada arkadaşım çalışdığından dolayı tüm vizyon filmlerini izlerdim.Beleşdi yani Şimdi bir bilet kaça para?? bilmem ama 20 tl vardır.Yeme içme yol felan? Eee tek başına izlenmeyeceğine göre? Bayağı tuzlu bişi olur bana.Mesele para olmadığındanda değil aslında tek film izlemeyi sevmem En son ıssız adam filminide 2.kişi var diye izledim zaten Nasılsa tv ye gelecek beklerim ben |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi