acemhe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:gençken bende de 13 tane vardı ama şımdı hiç takmıyorum kapandı hepsi... bir inat uğrunaydı pişmanımTek kulakta 13 mü? =|
Âh be.
Şu Çilginlara Bakarmisiniz
|
acemhe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:gençken bende de 13 tane vardı ama şımdı hiç takmıyorum kapandı hepsi... bir inat uğrunaydı pişmanımTek kulakta 13 mü? =| Âh be.
PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Tek kulakta 13 mü? =| birinde 6 diğerinde 7 ve 5 tanesi kıkırdaktı... acemhe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:birinde 6 diğerinde 7 ve 5 tanesi kıkırdaktı...Uvv .. =/ Pardon, bunu yapmaktaki amacn neydi DD Âh be.
PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Uvv .. =/ amaç o kadar saçma geliyor ki şimdi tahmin biLe edemezsin ama zamanında canımı acıtmak için yaptım bir inat uğruna...
03-26-2010, Saat: 05:48 PM <
acemhe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:gençken bende de 13 tane vardı ama şımdı hiç takmıyorum kapandı hepsi... bir inat uğrunaydı pişmanım 13 tane mi :S az takmışsın canım bende çok sandım PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Geçmş olsn mu denir buna D Bilemedim valla onu bilmem de geçirenler sağ oldu yani.... mutludur umarım
Bu konuda gençlere söylemek istediğiniz birşey var mı baayan (:
Âh be.
PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bu konuda gençlere söylemek istediğiniz birşey var mı baayan (: 1. inatçı olmayın... 2. bir başkası için kendinizi paralamayın... 3. değmeyenlere değer vermeyin... 4. yanlış olduğunu bile bile kendinize zarar vermeyiiin!!!!!!!!!! |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
bisiklete bakarmısınız... | by&#8364;mo | 5 | 420 |
08-30-2007, Saat: 11:05 AM Son Yorum: CaNaT |