love story Adlı Kullanıcıdan Alıntı:izah edeyim; boşanmışa dul denildiği gibi, flörtün bıraktığında terkedilmiş ,oluyorsun...miley17:
peki açıklama için teşekkürler :hihi
forum kimliği
|
love story Adlı Kullanıcıdan Alıntı:izah edeyim; boşanmışa dul denildiği gibi, flörtün bıraktığında terkedilmiş ,oluyorsun...miley17: peki açıklama için teşekkürler :hihi
04-07-2010, Saat: 01:50 AM <
love story Adlı Kullanıcıdan Alıntı:izah edeyim; boşanmışa dul denildiği gibi, flörtün bıraktığında terkedilmiş ,oluyorsun...miley17: aslına bakarsan 'dul' eşi vefat edene deniyor. boşanmışa boşanmış denir terkedilincede terkedilmiş değil amaaan boşver denir kıymık=) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aslına bakarsan 'dul' eşi vefat edene deniyor. boşanmışa boşanmış denir terkedilincede terkedilmiş değil amaaan boşver denir bi kere boşanmış kişilerin kimliğinde de bekar yazıo
04-07-2010, Saat: 01:54 AM <
doğrudur hiç başıma gelmedi bilmiyorum geçen gün tv de bunu anlatıyoduda bi kadınn. boşanmışa boşanmış denir eşi vefat edenede dul diyee ordan şeettim.
kıymık=) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:doğrudur hiç başıma gelmedi bilmiyorum geçen gün tv de bunu anlatıyoduda bi kadınn. boşanmışa boşanmış denir eşi vefat edenede dul diyee ordan şeettim. adem olsa hemen atlar çok bilmiş derdi ama bak ben demiyorum! neden? çünkü bende bilmişim
04-07-2010, Saat: 01:58 AM <
kıymık=) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aslına bakarsan 'dul' eşi vefat edene deniyor. boşanmışa boşanmış denir terkedilincede terkedilmiş değil amaaan boşver denirEyvah,cehaletim ortaya çıktı,sosyolojiden çaktık..:$ kıymık=) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hıh küsüm ben ona. tamam bende küstüm o zaman
04-07-2010, Saat: 02:06 AM <
love story Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Eyvah,cehaletim ortaya çıktı,sosyolojiden çaktık..:$bana kalsan herbişeyden geçtindee neysee sınavsıız kabul sisteminin destekçisi sınavla kabul sisteminin karşısındayım
04-07-2010, Saat: 02:06 AM <
acemhe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tamam bende küstüm o zaman sana noluyo fındık boşver sebep olmim şimdi durduk yere |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Forum münübüs olsaydı arkasına ne yazardın??? | d€n!z kısı | 147 | 6,150 |
04-08-2022, Saat: 05:22 AM Son Yorum: wildfang |
|
IssIz Adaya Forum Uçağı Düşseydi Ne Tür Geyikler Olurdu Sizce? | DeRiN_SeSsİzLiK | 3 | 749 |
12-18-2008, Saat: 11:01 PM Son Yorum: sıla |
|
Forum Karnesi :-) | mhanyaxx | 30 | 1,460 |
10-09-2007, Saat: 09:46 AM Son Yorum: mhanyaxx |