eRCi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:iste iste :bounce: vaktim olsa yazarım ama malum iş guç koşturmadan olmuyor ki... vakit buldukça yazarım ama ben sana... :roll:
tamam sen kaşındın canım
Hangi tılsım la Dokundun yüreğime
|
eRCi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:iste iste :bounce: vaktim olsa yazarım ama malum iş guç koşturmadan olmuyor ki... vakit buldukça yazarım ama ben sana... :roll: tamam sen kaşındın canım ♯ ~Tıℓѕıм~ ♯ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tamam sen kaşındın canım sen iste yeterki ben yazarım durmadan :nod: Mavi bir sevgi var içimde hiç bitmeyen Huzur veriyor bana, sevdayı sevdiren Önemsetiyor her şeyi aşka dair olan Kırılmıyor yaşıyor sadece aşkı yine Unutmuyor ama yaşananları Kalbinin en derin yerinde saklıyor Vuruyor kilitlere, susuyor öylece Kimse bilmez ne var içinde... Mutluluklar yaşatıyor yüreğinde Herkese dağıtıyor sevmeyi bilmeyene bile Tomurcuklar açıyor yüreklerinde Mavi, masmavi sevdalar yetişiyor nesillerde Sevinçtendir sadece gözyaşları, Umuttur her şey kalplerde yaşatılan Hasretlik çeksen de acısını dindirir içinde Gökyüzünde bakarsın bulutlara Sevda taşıyan yarınlara Bir bir açarsın kalbindekileri Dünya umurunda değildir artık Mavi bir sevgi var içimde, hiç bitmeyen Masmavi yarınlara aşkı sevdiren... eRCi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sen iste yeterki ben yazarım durmadan :nod: wuuuu süperdi yüreğine sağlık erdemcik
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Kanayan yüreğime aldırma... | ROSE | 19 | 1,455 |
04-14-2022, Saat: 08:11 AM Son Yorum: wildfang |
|
yüreğime iyi bak emi!!! | milagros | 9 | 605 |
04-13-2022, Saat: 07:24 PM Son Yorum: wildfang |
|
Hangi Kitapta Yaziyo Bu .. | lugano | 2 | 301 |