Sevda Yürekli Adlı Kullanıcıdan Alıntı:MaşAllaaah. . Daha nice nice aylara, yıllara inş.
Mutluluk daima sizinle olsun . .
amiiinnnnnnnn güzelim inşallah
mutluluk hepimizle olsun canım benim
20. ayımız kutlu mutlu olsun :))
|
Sevda Yürekli Adlı Kullanıcıdan Alıntı:MaşAllaaah. . Daha nice nice aylara, yıllara inş. amiiinnnnnnnn güzelim inşallah mutluluk hepimizle olsun canım benim
Daha nice güzel günler, mutluluklar yaşarsınız inşallah.. Nice aylara ablam
♯ ~Tıℓѕıм~ ♯ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Daha nice güzel günler, mutluluklar yaşarsınız inşallah.. Nice aylara ablam aminnn inşallah güzelim teşekkürler sana da sevdiğinle mutlu koskocaman bir ömür dilerim Dilerim ki bu mutluluğunuz asırlar geçtikçe katlanır Zorluklar sizi yıkmak yerine sevgi bağınızı daha güçlendirsin Mutluluklar sizinle olsun.. Sevgilerimle. ÇiLeK Adlı Kullanıcıdan Alıntı: aminnn canım .. güzel dileklerin için teşekkürler çilekciğim
02-17-2016, Saat: 03:25 AM <
kıymık=) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:vayy bee 20 ay oldumu duygulandım mutlu oldumm tebrik ederimm. inşallah duygusuz düğünüü duygusuz bebeğii haberlerini görmekte nasip olur bize oynamayada sevmeyede geliriiz topluca kendimden alıntı yaparak diyorum kii istediğim her şey olmuş oynamaya gelemesem de bebiş sevmeye geliciğimm kıymık=) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kendimden alıntı yaparak diyorum kii keşke Loto tutturup çok zengin olun inşallah fln da deseydin )))))))))))))))))
02-17-2016, Saat: 06:01 PM <
kelin ilacı olsa kendine surermis
Yinede su köşeye bırakıyorum o dileğimi. İnşallah sayısal, süper ne olursa lotoda 6 sayiyida bilir büyük ikramiyeyi kazanırsınız |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
mübarek olsun | Patikli_Penguen | 2 | 790 |
09-27-2008, Saat: 02:15 AM Son Yorum: beautiful_matrax |
|
Ne Mutlu Türküm Diyene...! | CReATuRE | 2 | 634 |
03-04-2008, Saat: 05:47 PM Son Yorum: CReATuRE |
|
Ne Mutlu Türküm Diyene... | TutkuM | 3 | 601 |
12-27-2007, Saat: 12:54 AM Son Yorum: ÐŽeşaren |